![]() |
|
| |||
| |||
| İki hafta zaman ve 512MB AGP Kart satın pm olarak 4 yaşında eğer benim kurulu ile iyi çalışır sadece merak, ancak AGP yuvası var? Lütfen en kısa sürede cevap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet. Eğer iyi olacak bir AGP yuvası vardır.
| |||
| |||
| Ben öyle bir güç kaynağına gerek yoktur? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne modeli anakart ve ne vat miktarı Güç kaynağı nedir? Indirmek CPU-Z bu anakart modeli ne size
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Çünkü geçen gün Web'den talimatları okuyun ve bu bir ekstra güç kaynağı kablosu gerekli didn't say değil, bu yüzden zaten ben KC bilgisayarlardan Hastings de East Sussex satın pm endişelenmenize gerek. Ben sadece bunu satın önce sorar. BTW, kartın bu satın yaşıyorum bu: AGP Sapphire X1650 Pro 512MB olan 47,00 YTL maliyeti olduğunu. Orada biliyorum gerek başka bir şey hakkında bu yüklemeden önce mi? |
|
| |||
| |||
| Ben farklı bir kart aramak gerektiğini düşünüyorum eğer olabilir gibi 7600GT veya eğer X1950 alabilir The X1650 çok iyi bir kart hiç değil
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Çünkü tüm oyunlar yarış Hayır ben, ama en özel kart gerekmez hiçbiri yeni (eski olanlar belki sekiz ya da dokuz yaşında ve ikinci el aldım) bulunmaktadır. Çünkü Flatout 2 ve Otobüs Sürücüsü belki de oyun benim için 64MB Kart daha yeni bir kart daha iyi çalışır tüm yeni grafik kartına ihtiyaç vardır. Tamam mı? |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu 7600GT aynı fiyat civarındadır ve yükler X1650 daha iyi yapar! Ayrıca KC Bilgisayar da ucuz değil Eğer bak burada size £ 38 için X1650pro alabilirsiniz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sonra, çünkü eğer bir PCI ve 7600GT Kartı AGP-e, daha sonra bana iyi olduğunu, çünkü var hayır PCI-benim panosunda E yuvası? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Her iki AGP ve PCI olarak X1650pro ve 7600gt alabilirsiniz-e, bu nedenle doğru bir seçim emin olun
![]() |
|
| Bookmarks |