![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купую 512MB AGP карт протягом двох тижнів і просто цікаво, якщо він буде працювати і з мого ради, як це 4 років, але є слот AGP? Прохання відповісти найближчим часом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так. Якщо у вас є слот AGP вам буде добре.
| |||
| |||
| Мені не потрібен додаткове джерело живлення не так? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка модель материнської плати це таке і якої потужності ваш блок живлення? Завантаження CPU-Z що скажу вам, що ваша модель материнської плати
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Не варто турбуватися, тому що я читав інструкції з Інтернету інший день, і він не говорив, що мені потрібні додаткові шнура живлення, тому в будь-якому випадку я купую від KC комп'ютери в Гастінгсі Східний Сассекс. Я буду просити їх як раз, перш ніж купувати його. До речі, карта, що я купую це: AGP Sapphire X1650 PRO 512MB, який коштує £ 47.00. Чи є що-небудь ще я повинен знати про це його встановити? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви повинні шукати іншу карту, якщо можна, як і 7600GT, або якщо ви можете отримати X1950 X1650 це не дуже гарна карта на всіх
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ні, я не потрібна Top специфікації карти, тому що все це я граю гоночних ігор, але ні в тому, що нові (старі них, можливо, вісім або дев'ять років, і отримав їх БО). Все, що я потрібна нова відеокарта, тому що я Flatout 2 і Bus Driver можливості обидві гри будуть працювати краще на нову карту, ніж моя нинішня карта 64MB. OK? |
|
| |||
| |||
| Ок, 7600GT становить приблизно за тією ж ціною і виконує навантажень краще, ніж X1650! Крім того, KC комп'ютери не так дешево Якщо ви подивитеся тут Ви можете отримати X1650PRO за £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Чи є карти 7600GT AGP то, тому що якщо це PCI-E то нічого хорошого для мене, тому що в мене немає PCI-E слот на мою пораду? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви можете отримати X1650PRO і в обох 7600GT AGP і PCI-E, тому переконайтеся, що ви вибрали правильний