![]() |
|
| |||
| |||
| im στην αγορά τώρα για μια AGP κάρτα γραφικών από το pc μου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την PCI-E. Ο υπολογιστής μου χρησιμοποιεί DDR RAM και την κάρτα γραφικών im μετά χρησιμοποιεί DDR2 αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ του υλικού ή θα λειτουργούν κανονικά; Im προσέχοντας μόνο γιατί πρόσφατα αγόρασε το λάθος τύπο της μνήμης RAM για τον υπολογιστή μου και αυτό προφανώς didn't ταιριάζει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα είναι ωραία.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μου 8600gt έχει ddr3 ram, δεν νομίζω ότι Theres κάθε σύγκρουση όπως έχω DDR2 μου MOBO
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα είναι μια χαρά. Η κάρτα για την ram είναι αποκλειστικά για χρήση από την κάρτα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |