![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im vuonna markkinoille nyt on AGP-näytönohjain koska minun pc ei voi käyttää PCI-E. Oma tietokone käyttää DDR ram ja näytönohjain im jälkeen käyttää DDR2 tämä aiheuttaa ristiriitoja laitteisto tai ne toimivat normaalisti? Im pelkästään varovainen, koska olen viime aikoina ostanut väärä tyyppi ram minun pc ja tietenkin se didnt sovi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se on hieno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| minun 8600gt on ddr3 ram, i don't think Theres mitään konfliktia olen DDR2 minun MOBO
Lämpötila sisäpuolella omenapaistos on yli 1000 astetta. Jos minä purista, A Jet sulaa Bramley Apple ruiskauttaa ulos. Voi mennä teidän tavoin; voisi mennä minun. Joka tapauksessa, yksi meistä on menossa! My System: Minun
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It'll hyvin. Kortti on ram on omistettu varten käytöstä kortin.
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Uusi Graphics Card - Nykyinen kortti = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Näytöt | 9 | 5th Aug 2009 08:44 |
| Getting uuden näytönohjaimen. | Coolyxxx | Graphics Cards & Näytöt | 4 | 7. Joulukuu 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Näytöt | 4 | 29th Oct 2008 08:44 |
| Ohje Grafiikkakortti ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Näytöt | 1 | 10. Joulukuu 2007 00:33 |
| RIP näytönohjain | pete21 | Graphics Cards & Näytöt | 3 | 11. marraskuu 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |