![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im na tržištu, sada za AGP grafičkom karticom od moj pc ne mogu koristiti PCI-E. Moj računalo koristi DDR RAM-a i grafičkom karticom nakon što im koristi DDR2 će ovo izazvati sukobe između hardvera ili će oni raditi normalno? Im biti oprezni, jer baš sam nedavno kupila krivi tip ovna za moj pc i očito ga nije fit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti u redu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moja 8600gt ima ddr3 ram, I don't think theres bilo kojeg sukoba kao što sam ja DDR2 na moj MOBO
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti u redu. Kartica na ram je namijenjen za korištenje od strane kartice.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |