![]() |
|
| |||
| |||
| IM בשוק כעת AGP עבור כרטיס המסך מאז המחשב שלי לא יכול להשתמש ב-PCI-E. המחשב שלי משתמש DDR ראם ואת כרטיס המסך לאחר משתמש IM DDR2 יהיה זה לגרום התנגשויות בין חומרה או שמא הם פועלים כרגיל? Im פשוט להיות זהיר, כי אני לאחרונה קניתי את סוג שגוי של ראם על המחשב שלי ואת זה כמובן didn't בכושר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה בסדר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אזור 8600gt יש ddr3 רם, אני לא חושב theres כמו בכל סכסוך יש לי DDR2 שלי MOBO
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה בסדר. הכרטיס על ראם היא על ידי שימוש ייעודי עבור הכרטיס.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |