![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| IM rinkoje dabar AGP video korta, nes mano kompiuteryje negalima naudoti PCI-E. Mano kompiuteris naudoja DDR RAM ir video korta im po naudoja DDR2 ar tai sukelti konfliktus tarp aparatūros ar jie veikia normaliai? Im just būti atsargūs, nes aš neseniai nusipirko netinkamos rūšies RAM mano PC ir, žinoma, ji didnt tinka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bus gerai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano 8600GT turi DDR3 RAM, I don't think theres bet kaip aš konflikto DDR2 mano MOBO
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bus gerai. Dėl RAM kortelė skirta už naudojimąsi kortele.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |