![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im na trhu teraz pre AGP grafickej karte, pretože môj počítač nemôže použiť PCI-E. Môj počítač používa DDR RAM a grafickú kartu im po použití DDR2 to bude spôsobovať konflikty medzi hardvérom a bude im fungovať normálne? Im zrovna opatrný, pretože som nedávno kúpil zlý typ RAM pre môj počítač a samozrejme to didnt fit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude v poriadku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moje 8600gt má DDR3 RAM, Nechcem think Theres akýkoľvek konflikt, jak jsem DDR2 na mojom MOBO
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude v poriadku. Karta na ram je určený pre používanie karty.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |