![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им на тржишту, сада за АГП графичком картицом од мој пц не могу да користе ПЦИ-Е. Мој рачунар користи ДДР РАМ-а и графичком картицом након што им користи ДДР2 ће ово да изазове сукобе између хардвера или ће они да раде нормално? Им бити опрезни, јер баш сам недавно купила криви тип овна за мој пц и очигледно га није фит. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће бити у реду.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| моја 8600гт има ДДР3 рам, И дон'т тхинк Тхереса било ког сукоба као што сам ја ДДР2 на мој МОБО
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће бити у реду. Картица на рам је намењен за коришћење од стране картице.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |