![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| їм на ринку зараз для карт AGP Graphics оскільки мій комп'ютер не може використовувати PCI-E. Мій комп'ютер використовує DDR RAM і відеокарта ним після DDR2 використовує це буде призводити до конфліктів між апаратними засобами або вони будуть нормально працювати? Їм просто будьте обережні, тому що я недавно купила неправильний тип пам'яті для мого ПК і, очевидно, вона didn't за потрібне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це буде добре.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| моя 8600GT має DDR3 RAM, я не думаю, що будь-який конфлікт Theres як я DDR2 на мій MOBO
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона буде в порядку. Карта на оперативній пам'яті, призначені для використання по карті.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |