![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добро утро на всички Аз съм за последен път в търсене на нова графична карта. Проблема е нямам представа откъде да започнете, какво е моето дъно ще отнеме, колко размерите на графични карти са във физически размер и каква максимална скорост на графична карта на компютъра ми може да е. Всяка помощ за това как да намерите това ще бъде доста полезен и препоръчани графични карти ще бъдат оценени. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че ако можете да отговорите на няколко въпроса, че би било полезно. Знаете ли какво дънната платка (марка + модел) имате? Какво е вашето бюджет? Използвате ли XP или Vista, и не ви пускат най-новите игри взискателни или малко по-старите?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така, какво случай. Някои от тях, действително много от случаите не се побира една 8800GTX/Ultra като пример.
|
| |||
| |||
| Добра точка Алекс. Въпреки, че ако си бюджет се разтегне до дори и един миг към 8800GTX/Ultra, аз съм сигурен, че ще има достатъчно за нов случай:) Сега сте докарали, че до, знаеш ли модела на вашия PSU? Тъй като това може да се заменя с властта си нова карта Gfx.
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr марката е Microstar, не съм сигурен на модела (МС 72 Мисля, че ще провери ...). И бог знае какво случай е. Нейната един EI Системи за 5023 кула с нейните състав случай, който е голям непохватен нещо сиво. Не представа за захранването или. Знам само, че той е убиец шум по него. Ще провери, когато се прибера у дома за модела и неща. Бюджет може да отидете до около £ 100 в момента, ако аз избута. Не сте сигурни дали това е наистина добро или ужасен хаха. ![]() Искам да играя по-новите игри, но моя компютър се бори с тичане UT 2004 г. за най-ниските настройки, защото ми кофти чипсет на борда на борбите за показване на XP .... В момента се използва чипсет Intel 82865G което е чудесно за всичко с изключение на игрите. |
|
| |||
| |||
| Моята платка е MICROSTAR MS-7041, Същите неща, както и преди, не съм сигурен за моето захранване или как аз ще отида за намиране се за този въпрос |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Изграждане на нови издокарвам-нуждата opinons на моя избор на части | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 17 | 24 Юни 2008 09:34 |
| Съвети за графични карти селекция | patman1987 | Графика на карти & Монитори | 6 | 28 Дек 2007 22:05 |
| Коя графична карта | deeajz | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Дек 2007 18:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |