![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ráno vše Já jsem nedávno při hledání nové grafické karty. Problém je Nemám ponětí, kde začít, jaké má základní deska bude mít, kolik velikosti grafické karty jsou ve fyzické velikosti a co max. rychlost grafické karty v počítači, je možné přijmout. Any help, jak najít to by bylo docela užitečné, a veškerých doporučených grafických karet chtěl bych být ocenil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že kdyby si mohl odpovědět na několik otázek, že by bylo užitečné. Víte, co je základní deska (značka + model) máte? Jaký je váš rozpočet? Pouzivate XP nebo Vista, a hrajete nejnovější náročné hry nebo o něco starší?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také to, co případ. Někteří skutečně hodně, bude případů, nevejde 8800GTX/Ultra jako příklad.
|
| |||
| |||
| Dobrý bod Alex. Ačkoliv by jeho rozpočet se protáhne na blikat i na 8800GTX/Ultra, jsem si jist, že měl dost pro novou věc:) Teď jsi přinesl, že se, víte, model vašeho PSU? Jak to může být nahrazeny, aby moc svou novou GFX kartu.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr udělat, je Microstar, nejste jisti modelu (MS 72 myslím ... bude kontrolovat). A bůh ví, co věc je. Jeho EI systémy 5023 věž s její akcie případu, který je velký nemotorný šedou věc. Nemám tušení o napájení jeden. Vím jen, že se hluk vraha na to. Zkontroluje, až se vrátím domů kolem modelu a tak. Rozpočet může jít až o 100 liber v okamžiku, když jsem tlačil. nejste jistí, zda je to opravdu dobrý, nebo strašné lol. ![]() Chci si zahrát novější hry, ale my pc bojuje s tekoucí UT 2004 na nejnižší nastavení, protože jsem ve své kůži na desce chipset snaží zobrazit XP .... V současnosti používají chipset Intel 82865G což je skvělé pro nic jiného než na hraní. |
|
| |||
| |||
| Moje základní deska je Microstar MS-7041, samé jako předtím, ne jistý kolem mé napájení, nebo jak bych jít o to zjistit, když na to přijde |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Budování nového plošinu-potřeba opinons na můj výběr části | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 17 | 24. červen 2008 09:34 |
| Rad potřebných pro grafickou kartu výběr | patman1987 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 28. prosince 2007 22:05 |
| Které grafické karty | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. prosinec 2007 18:45 |
| Thread Nástroje | |
| |