![]() |
|
| |||
| |||
| Πρωινή όλα Είμαι πρόσφατα σε αναζήτηση μιας νέας κάρτα γραφικών. Πρόβλημα είναι, δεν έχω ιδέα από πού να ξεκινήσετε, τι μου μητρική πλακέτα θα λάβει, πόσοι μεγέθη κάρτα γραφικών υπάρχουν σε φυσικό μέγεθος και ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα του υπολογιστή μου κάρτα γραφικών μπορεί να είναι. Οποιαδήποτε βοήθεια για το πώς να βρει αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο και κάθε συνιστώμενη κάρτες γραφικών θα εκτιμηθεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι αν μπορούσε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις θα ήταν χρήσιμο. Ξέρεις τι μητρική πλακέτα (μάρκα + μοντέλο) έχετε; Τι τον προϋπολογισμό σας; Χρησιμοποιείτε XP ή Vista, και να κάνει τις τελευταίες παίζετε απαιτητικά παιχνίδια ή τα λίγο παλαιότερα;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, τι ισχύει. Μερικοί, πράγματι πολλά, για τις περιπτώσεις δεν θα χωράει ένα 8800GTX/Ultra ως παράδειγμα.
|
| |||
| |||
| Καλό σημείο Αλεξ. Αν και αν ο προϋπολογισμός τεντωμένο να αναβοσβήνει ακόμη και προς την κατεύθυνση μιας 8800GTX/Ultra, είμαι σίγουρος πως θα έπαιρνα έχουν αρκετό για μια νέα περίπτωση:) Τώρα που έχετε φέρει μέχρι που, ξέρεις το μοντέλο του PSU σας; Δεδομένου ότι αυτό μπορεί να πρέπει να αντικατασταθεί σε ισχύ το νέο σας GFX κάρτα.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr το κάνω είναι Microstar, δεν είστε σίγουροι για το μοντέλο (MS 72 νομίζω ... θα ελέγξει). Και ο Θεός ξέρει τι είναι η υπόθεση. Η μία EI Συστήματα 5023 πύργο με την περίπτωση των αποθεμάτων που είναι ένα μεγάλο ανοικονόμητος γκρίζο πράγμα. Δεν έχω ιδέα για το τροφοδοτικό είτε. i ξέρω μόνο που έχει ο θόρυβος δολοφόνος σε αυτό. Θα ελέγχει, όταν φτάσω στο σπίτι σχετικά με το μοντέλο και τα πράγματα. Προϋπολογισμός μπορεί να πάει σε περίπου £ 100 για την ώρα αν πιεστεί i. Δεν είναι σίγουρος αν αυτό είναι πραγματικά καλό ή τρομερή lol. ![]() Θέλω να παίξω τα νεότερα παιχνίδια, αλλά τον υπολογιστή μου αγώνες με τρεχούμενο UT 2004, σχετικά με χαμηλότερο ρυθμίσεις γιατί μου crummy εποχουμένως chipset αγώνες για να εμφανιστεί XP .... Σήμερα, χρησιμοποιώντας το chipset Intel 82865G που είναι σπουδαίο για οτιδήποτε εκτός από gaming. |
|
| |||
| |||
| My μητρική πλακέτα είναι MICROSTAR MS-7041, το ίδιο υλικό όπως και πριν, δεν μου σίγουρος για παροχή ρεύματος ή το πώς θα προχωρήσουμε για την εξεύρεση και για αυτό το θέμα |