![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jutro svim Ja sam nedavno u potrazi za novom grafičkom karticom. Problem je ja nemam pojma gdje početi, što mi je matična ploča će se, koliko veličina grafička kartica postoje fizičke veličine i ono max brzina grafičke kartice moje računalo može poduzeti jest. Bilo koji pomoć o tome kako pronaći to bi bilo vrlo korisna i preporučuje grafičkih kartica bi bilo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da ako bi mogao odgovoriti na nekoliko pitanja bilo bi korisno. Znate li što matična ploča (+ izraditi model) imate? Što je proračun? Da li koristite XP ili Vista, a da li vi igrati najnovije igre zahtijevaju ili malo stariji?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također, što slučaj. Neki, zapravo puno, slučajeva neće stati 8800GTX/Ultra kao primjer.
|
| |||
| |||
| Good point Alex. Iako ako je njegov proračun rastegnut na čak migati prema 8800GTX/Ultra, siguran sam da bi imali dovoljno za novi slučaj:) Sada ste doveli taj gore, da li vi znate model vašeg PSU? Kao što je ovaj svibanj morati biti zamijenjen na snagu novi GFX karticu.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr napraviti je Microstar, nije siguran od modela (MS 72 ja mislim ... će provjeriti). A Bog zna što je slučaj. Njegova EI Systems 5.023 toranj sa svojih dionica slučaj koji je velik ružan sivi stvar. Nije pojma o napajanje bilo. ja samo znam da ima buke ubojica na sebi. Će provjeriti našto ja stići kući o modelu i stvari. Proračun može ići na oko £ 100 at tren, ako ja gurnuo. ne siguran ako ovaj je stvarno dobar ili strašno lol. ![]() želim igrati novije igre, ali moj pc bori s tekućom UT 2004 na najnižim postavkama jer moj bijedan onboard čipovi se bori za prikaz XP .... Trenutno koristi Intel 82865G čipovi koji je super za ništa osim igre. |
|
| |||
| |||
| Moja matična je Microstar MS-7041, isto stvari kao i prije, ne siguran o mom napajanje ili kako bih ići elite saznati za taj tvar |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Izgradnja novih katarka-trebate opinons na moj izbor dijelova | cheesepuff | General Hardware Chat | 17 | 24. lipnja 2008 09:34 |
| Savjeti potrebne za izbor grafičke kartice | patman1987 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 28. prosinac 2007 22:05 |
| Koja grafička kartica | deeajz | Graphics Cards & Monitors | 10 | 22. prosinac 2007 18:45 |
| Thread Tools | |
| |