![]() |
|
| |||
| |||
| כל בוקר לאחרונה אני בחיפוש כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שאין לי מושג איפה להתחיל, מה לוח האם שלי ייקח, איך גדלים רבים של כרטיס המסך יש בגודל פיזי מה המהירות המקסימלית של כרטיס המסך במחשב שלי יכול לקחת את זה. כל עזרה על איך למצוא זה יהיה מועיל למדי וכל כרטיסים גרפיים מומלץ יהיה מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאם אתה יכול לענות על כמה שאלות זה יהיה מועיל. אתה יודע מה לוח האם (להפוך מודל +) יש לך? מה התקציב שלך? האם אתה משתמש XP או Vista, ואל לך לשחק את המשחקים האחרונים או תובעניים אלה מעט מבוגר?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, מה המקרה. כמה, בעצם הרבה, מקרים לא מתאימים 8800GTX/Ultra כדוגמה.
|
| |||
| |||
| נקודה אלכס טוב. אף אם נמתח את התקציב שלו אפילו למצמץ לכיוון 8800GTX/Ultra, אני בטוח שהוא היה מספיק במקרה חדש:) עכשיו שהבאת את זה, אתה יודע את הדגם של PSU שלך? כמו זה עשוי להיות מוחלף לשלטון כרטיס GFX החדש שלך.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr לעשות הוא microstar, לא בטוח של המודל (MS 72 אני חושב ... תבדוק). ואלוהים יודע מה המקרה. EI המערכות מגדל 5023 עם מלאי במקרה שלה וזה דבר גדול אפור מגושם. אין לי מושג על אספקת חשמל או. אני רק יודע שזה יש רוצח רעש על זה. יבדוק כשאגיע הביתה על הדגם וכל מיני דברים. תקציב יכול ללכת על 100 ליש"ט כרגע אם הדפתי. lol לא בטוחה אם זה באמת טוב או נורא. ![]() אני רוצה לשחק את המשחקים החדשים אבל המאבקים המחשב שלי פועל עם UT 2004 על הגדרות הנמוך ביותר כי שבבים המשולב שלי מחורבן מאבקים להציג XP .... משתמשת אינטל 82865G שבבים וזה נהדר עבור כל דבר מלבד משחקים. |
|
| |||
| |||
| לוח האם שלי הוא MS-7041 microstar, דברים כמו קודם, לא בטוח לגבי ספק הכוח שלי או איך הייתי הולך על לברר לצורך העניין |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| בניין חדש, חבל לי על הצורך opinons מבחר של חלקים | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 24 יוני 2008 09:34 |
| ייעוץ הנדרשים עבור כרטיס המסך הבחירה | patman1987 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | -28 דצמבר 2007 22:05 |
| איזה כרטיס המסך | deeajz | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | 22 דצמבר 2007 18:45 |
| שרשרת כלים | |
| |