mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Grafika kortelė pasirinkimas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 16, 2007, 11:17
Narys

Default Grafika kortelė pasirinkimas

Ryto visi

Aš neseniai paieška naują grafikos plokštę. Problema yra Net neįsivaizduoju, kur pradėti, ką mano plokštėje bus atsižvelgiama, kiek matmenys vaizdo plokštė yra fizinių dydis ir kokia max greitis vaizdo plokštė mano kompiuteryje, gali priimti, yra.

Bet, kaip rasti tai būtų gana naudingas ir bet kurias rekomenduojamas vaizdo plokščių turėtų būti vertinama padėti.
Old Gruodis 16, 2007, 12:31
Donorų grupės

Manau, jei galėtumėte atsakyti į kelis klausimus, kad būtų naudinga.

Ar žinote, kas plokštę (markė + modelio) turite?

Kokia jūsų biudžetui?

Ar naudojate XP ar Vista, ir žaisti naujausius žaidimus arba reikalauja šiek tiek senesnių?

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Old Gruodis 16, 2007, 12:46
Donorų grupės

Be to, kas atveju.

Kai kurios, tikrai daug, apie atvejus, kurie netelpa 8800GTX/Ultra kaip pavyzdys.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gruodis 16, 2007, 19:14
Donorų grupės

Gera vieta Alex.

Nors, jeigu jo biudžetas ištempti net Blink link 8800GTX/Ultra, aš tikiu, kad jam reikia turėti pakankamai nauja atveju:)

Dabar jūs jau pareiškė, kad ne, jūs žinote savo PSU modelis? Kadangi tai gali būti keičiami į valdžią savo naują GFX kortelė.
Old Gruodis 20, 2007, 04:38
Narys

Errrrr padaryti yra MICROSTAR ne tikri modelis (IS 72 I think ... bus patikrinti). Ir Dievas žino, kas byloje. Jo EI Sistemos 5.023 bokštas su savo rankų byla, kurioje yra didelis nerangus pilkas dalykas. Ne apie elektros tiekimo clue either. Aš tik žinau ji triukšmas žudikas jį. Bus patikrinti, kai aš namo apie modelio ir dalykų.

Biudžetas gali siekti maždaug iki 100 £ metu, jei aš stumiamos. Nesate tikras, ar tai tikrai geras, ar baisi lol.

I wanna play naujesnių žaidimų, bet mano PC kovą su tekančiu UT 2004 m. mažiausias nustatymus, nes mano prastas Borto Chipset kovų rodyti XP ....
Šiuo metu naudojant "Intel 82865G mikroschemų rinkiniai, kurie yra puiku nieko išskyrus žaidimus.
Old Gruodis 20, 2007, 12:29
Narys

Mano pagrindinė plokštė yra MICROSTAR VN-7041, tos pačios medžiagos kaip ir anksčiau, nėra tikri dėl savo elektros energijos tiekimo ir kaip norėčiau daugiau sužinoti apie šiuo klausimu
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitoriai 9 5 rugpjūtis 2009 08:44
Graphics Card jimbo84 Graphics Cards & Monitoriai 4 29 spalis 2008 08:44
Statyba naujas Ekipuotė reikia opinons mano pasirinkimas dalys cheesepuff General Hardware Chat 17 Birželis 24, 2008 09:34
Rekomendacijas, kurių reikia grafikos plokštę pasirinkimas patman1987 Graphics Cards & Monitoriai 6 28 gruodis 2007 22:05
Kuris video deeajz Graphics Cards & Monitoriai 10 22 gruodis 2007 18:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.