![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ryto visi Aš neseniai paieška naują grafikos plokštę. Problema yra Net neįsivaizduoju, kur pradėti, ką mano plokštėje bus atsižvelgiama, kiek matmenys vaizdo plokštė yra fizinių dydis ir kokia max greitis vaizdo plokštė mano kompiuteryje, gali priimti, yra. Bet, kaip rasti tai būtų gana naudingas ir bet kurias rekomenduojamas vaizdo plokščių turėtų būti vertinama padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, jei galėtumėte atsakyti į kelis klausimus, kad būtų naudinga. Ar žinote, kas plokštę (markė + modelio) turite? Kokia jūsų biudžetui? Ar naudojate XP ar Vista, ir žaisti naujausius žaidimus arba reikalauja šiek tiek senesnių?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be to, kas atveju. Kai kurios, tikrai daug, apie atvejus, kurie netelpa 8800GTX/Ultra kaip pavyzdys.
|
| |||
| |||
| Gera vieta Alex. Nors, jeigu jo biudžetas ištempti net Blink link 8800GTX/Ultra, aš tikiu, kad jam reikia turėti pakankamai nauja atveju:) Dabar jūs jau pareiškė, kad ne, jūs žinote savo PSU modelis? Kadangi tai gali būti keičiami į valdžią savo naują GFX kortelė.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr padaryti yra MICROSTAR ne tikri modelis (IS 72 I think ... bus patikrinti). Ir Dievas žino, kas byloje. Jo EI Sistemos 5.023 bokštas su savo rankų byla, kurioje yra didelis nerangus pilkas dalykas. Ne apie elektros tiekimo clue either. Aš tik žinau ji triukšmas žudikas jį. Bus patikrinti, kai aš namo apie modelio ir dalykų. Biudžetas gali siekti maždaug iki 100 £ metu, jei aš stumiamos. Nesate tikras, ar tai tikrai geras, ar baisi lol. ![]() I wanna play naujesnių žaidimų, bet mano PC kovą su tekančiu UT 2004 m. mažiausias nustatymus, nes mano prastas Borto Chipset kovų rodyti XP .... Šiuo metu naudojant "Intel 82865G mikroschemų rinkiniai, kurie yra puiku nieko išskyrus žaidimus. |
|
| |||
| |||
| Mano pagrindinė plokštė yra MICROSTAR VN-7041, tos pačios medžiagos kaip ir anksčiau, nėra tikri dėl savo elektros energijos tiekimo ir kaip norėčiau daugiau sužinoti apie šiuo klausimu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Statyba naujas Ekipuotė reikia opinons mano pasirinkimas dalys | cheesepuff | General Hardware Chat | 17 | Birželis 24, 2008 09:34 |
| Rekomendacijas, kurių reikia grafikos plokštę pasirinkimas | patman1987 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 28 gruodis 2007 22:05 |
| Kuris video | deeajz | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 22 gruodis 2007 18:45 |
| Temos įrankiai | |
| |