![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Rano wszystkie Ja niedawno w poszukiwaniu nowej karty graficznej. Problemem jest to, że nie mam pomysłu, od czego zacząć, jakie będzie miała moja płyta, jak wiele rozmiarów karty graficznej znajdują się w fizycznej wielkości i jakie maks. prędkość karty graficznej mój komputer może się. Każda pomoc, w jaki sposób znaleźć ten byłby bardzo pomocny i zalecanych kart graficznych byłyby docenione. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że gdyby mógł Pan odpowiedzieć na kilka pytań byłoby pomocne. Czy wiesz co płyta (marka + model) masz? Co to jest budżet? Czy korzystasz z XP lub Vista i grasz w najnowsze gry wymagające lub nieco starszych?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponadto, co sprawy. Niektóre z nich, w rzeczywistości wiele z przypadków nie pasuje do 8800GTX/Ultra jako przykład.
|
| |||
| |||
| Good point Alex. Chociaż, jeśli jego budżet rozciągnięty nawet migać kierunku 8800GTX/Ultra, jestem pewny, że byłby wystarczający dla nowej przypadku:) Teraz już przyniósł, że nawet, czy wiesz, że twój model PSU? W tym może być zastąpiony na mocy nowej karty GFX.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr marka jest Microstar, nie ma pewności co do modelu (MS 72 myślę ... sprawdzi). I Bóg wie, co sprawa jest. Its an EI Systemy 5023 wieża z jej zasobów przypadku których jest duże niezgrabny szarej rzeczy. Not a clue o zasilanie albo. Wiem tylko, to hałas na nią zabójca. Czy sprawdzić kiedy i wracać do domu o modelu i rzeczy. Budżet może przejść do około 100 GBP w momencie, gdy wciśnięty. not sure if this is really good lub straszne lol. ![]() Chcę grać w nowsze gry, ale mój PC zmagań z prowadzeniem UT 2004 r. w sprawie najniższego ustawienia ponieważ mój forsą pokładzie chipsetem walk, aby wyświetlić XP .... Obecnie przy użyciu Intel 82865G chipsetem, który jest wielkim nic oprócz gier. |
|
| |||
| |||
| Moja płyta jest MICROSTAR MS-7041, stuff samo jak przedtem, nie wiesz o moim zasilania lub jak będę go o znalezienie się na tej sprawie |
![]() |
|
| Zakładki |