![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna dimineata tuturor Sunt recent, in cautare de un nou card de grafica. Problema este ca nu am nici o idee de unde sa inceapa, ce-mi placa de baza va avea, cât de multe dimensiuni de placă grafică, există în mărimea fizică şi ceea ce viteza max de placă grafică meu calculator poate lua este. Orice ajutor cu privire la modul de a găsi acest lucru ar fi destul de utile, precum şi orice cărţi recomandate grafice ar fi apreciat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că dacă aţi putea răspunde la câteva întrebări ar fi de ajutor. Ştii ce placa de baza (a face + model) ai? Care este bugetul? Nu se utilizează XP sau Vista, şi de a face tu joci cele mai noi jocuri dificile sau cu cele puţin mai în vârstă?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, ce caz. Unii, de fapt, o multime, de cazuri nu se va potrivi o 8800GTX/Ultra ca un exemplu.
|
| |||
| |||
| Bun punct de Alex. Cu toate că în cazul în care bugetul lui se întindea să clipească, chiar spre un 8800GTX/Ultra, sunt sigur că el ar fi de ajuns pentru un nou caz:) Acum, că v-aţi adus în sus, ştii de model al PSU dumneavoastră? Aşa cum acest lucru poate avea să fie înlocuit la putere cartea dvs. de noi GFX.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr face este Microstar, nu sunt sigur ale modelului (MS 72 i think ... va verifica). Şi Dumnezeu ştie ce caz este. O sa EI Sisteme de 5023 turn cu caz, stocul său, care este un lucru mare dizgraţios gri. Nu este un indiciu cu privire la sursa de alimentare, fie. Ştiu doar le-a ucigaş de zgomot pe ea. Va verifica când ajung acasă despre modelul şi lucruri. Buget poate merge la aproximativ 100 £ în acest moment, dacă am împins. lol nu sunt sigur dacă acest lucru este foarte bun sau îngrozitoare. ![]() i nevoie pentru a juca jocurile mai noi, dar mi se lupta cu PC-ul rulează UT 2004 privind cel mai mic, deoarece setările de chipset-ul meu crummy la bord se luptă pentru a afişa XP .... În prezent, folosind un procesor Intel 82865G chipset-ul, care este mare pentru nimic, cu excepţia jocurilor de noroc. |
|
| |||
| |||
| Placa de baza meu este un MICROSTAR MS-7041, chestii La fel ca înainte, nu sunt sigur cu privire la alimentarea cu energie electrică mea sau cum i s-ar merge cu privire la aflarea pentru that matter |
![]() |
|
| Marcaje |