![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobré ráno všetkým Já jsem nedávno pri hľadaní novej grafickej karty. Problémom je, nemám potuchy, kde začať, čo moje deska bude mať, koľko veľkosti grafické karty sú vo fyzickej veľkosti a aké max rýchlosť grafickej karty počítač môžete mať is. Akákoľvek pomoc, ako nájsť to by bolo veľmi užitočné a všetkých odporúčaných grafických kariet by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že ak si mohol odpovedať na niekoľko otázok, že by mohla byť užitočná. Viete, čo doske (značka + model) máte? Aký je váš rozpočet? Máte používať XP alebo Vista, a to budete hrať najnovšie náročné hry alebo o niečo starší?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také, aké veci. Niektorí skutočne veľa prípadov nebude zodpovedá 8800GTX/Ultra ako príklad.
|
| |||
| |||
| Dobrý postreh Alex. I keď jeho rozpočet, ak sa natiahne na blikání aj smerom k 8800GTX/Ultra, som si istá, že by sme mali dostatok pre nový prípad:) Teraz ste si priviedol, že sa, viete, že model vášho PSU? Ako je to potrebné nahrádza k moci vašu novú GFX kartu.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr značka je MicroStar, nie sú istí, či je model (MS 72 myslím ... skontroluje). A boh vie, čo je prípad. Jeho jedna EI systémov 5023 veža s jeho prípade vozidiel, ktorá je veľkým klátivý šedú vec. Nemám tušenie o napájania buď. Ja len viem, že sa hluk vrah na neho. Bude kontrolovať, keď som si doma o modeli a vecí. Rozpočet môže ísť až o 100 libier v čase, keď som tlačené. nie sú istí, či to je naozaj dobrý alebo hrozný lol. ![]() Chcem hrať novšie hry, ale môj PC bojuje s tečúcou UT 2004 na najnižšiu nastavenie, pretože môj mizerný palube čipset bojov na displeji XP .... V súčasnej dobe pomocou čipovej sady Intel 82865G čo je skvelé pre nič okrem hrania hier. |
|
| |||
| |||
| Moja základná doska je MicroStar MS-7041, rovnako tak ako predtým, nie je istý môj napájanie alebo ako by som ísť o nález v tomto ohľade |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Budovanie nového vrtnú-potreba opinons na môj výber časti | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 24. jún 2008 09:34 |
| Rad potrebných pre grafickú kartu výber | patman1987 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 28. decembra 2007 22:05 |
| Ktoré grafické karty | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. december 2007 18:45 |
| Thread Tools | |
| |