![]() |
|
| |||
| |||
| Sabah tüm Yeni bir grafik kartı arama ben son olarak. Sorun nerede başlamak için hiçbir fikrim yok, benim anakart, ne olacak nasıl grafik kartı yeterli fiziksel boyutu ve benim bilgisayar alabilir grafik kartı azami hız ne olduğu çeşitli boyutlarda. Bunu oldukça faydalı olacağını tavsiye herhangi bir grafik kartları mutluluk duyacağız bulmak için herhangi bir yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer yararlı olacağına birkaç soruya cevap verebilir sanırım. Siz (yapmak + modeli) size hangi ana kart biliyor musunuz? Ne bütçeniz var? Sen XP veya Vista kullanıyorsanız, musunuz ve en son talep oyunları veya biraz daha büyük olanlar oynarlar?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, ne durumda. Bazıları gerçekten çok vakaların bir örnek olarak bir 8800GTX/Ultra sığmaz.
|
| |||
| |||
| Good point Alex. Rağmen eğer onun bütçe bile 8800GTX/Ultra doğru yanıp gergin, onun yeni bir durum için yeterli olurdu eminim:) Şimdi o kadar getirdim, size PSU model biliyor musunuz? Bu olabilir, yeni GFX kartı güç değiştirilmesi gerekir.
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr yapmak MICROSTAR, modelin emin değildir (MS 72 i düşünmek ... kontrol eder). Ve tanrı durumda ne olduğunu bilir. Hisse senedi durumda olan bir EI Sistemleri 5.023 kulesi olan büyük bir biçimsiz gri bir şey. Değil güç kaynağı hakkında bir ipucu ya. ben sadece üzerinde gürültü katil olduğunu biliyorum. Ne zaman i eve Will check model ve şeyler. Eğer i itti Bütçe yaklaşık 100 £ için şu an gidebilirsiniz. emin değilseniz bu gerçekten iyi veya kötü lol. ![]() ama yeni oyunlar oynamak istiyorum çünkü benim crummy onboard çipset XP .... görüntülemek için mücadele en düşük ayarları UT 2004 çalıştıran benim pc mücadeleler Şu anda hangi oyun dışında herhangi bir şey için harika bir Intel 82865G yonga kullanarak. |
|
| |||
| |||
| Benim anakart MICROSTAR MS-7041 öncesinde, benim güç kaynağı hakkında emin değilseniz ya da nasıl olursa olsun dışarı için bulma konusunda gider aynı stuff |
![]() |
|
| Bookmarks |