![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ранок всім Я останнім часом у пошуках нової графічної карти. Проблема в тому я не знаю з чого почати, що моя материнська плата займе часу, скільки розмірів графічних карт є у фізичних розмірах і якої максимальної швидкості графічної карти, мій комп'ютер може прийняти це. Будь-яка допомога в тому, щоб знайти це було б дуже корисно, і будь-які рекомендовані відеокарти Буду вдячний. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, якщо б ви могли відповісти на кілька запитань було б корисно. Ви знаєте, що материнська плата (Make + модель) у вас є? Який ваш бюджет? Ви використовуєте XP або Vista, і вам грати в новітні вимогливих ігор або кілька старих?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, в якій справі. Деякі з них, насправді багато, випадків не підходять 8800GTX/Ultra як приклад.
|
| |||
| |||
| Хороша точка Алекс. Хоча, якщо його бюджет натягнута навіть Blink до 8800GTX/Ultra, я впевнений, він би достатньо для нової справи:) Тепер ти привів, що до, ви знаєте модель вашого блоку живлення? Як це, можливо, доведеться замінити до влади новою картою Gfx.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Errrrr зробити це Microstar, не впевнені в моделі (MS +72 ... я думаю, буде перевіряти). І бог знає, що робити. Її Є.І. системи 5023 вежі з її складу випадок, який є великим незграбним річ сірий. Не знали про харчування небудь. Я знаю тільки воно Пригнічувач шумів на ній. Буде перевіряти, коли я додому про моделі і речі. Бюджет може йти близько £ 100 на даний момент, якщо я штовхнув. НЕ впевнений, чи дійсно це добре чи страшна LOL. ![]() Я хочу грати нові ігри, але мій ПК боротьби з проточною UT 2004 на низьких настройках, тому що мій пухкенькі чіпсета бортового боротьби переглядів XP .... Теперішній час за допомогою наборів мікросхем Intel 82865G що відмінно підходить для нічого, крім гри. |
|
| |||
| |||
| Моя плати Microstar MS-7041, ж тесту як і раніше, не впевнені в моїй харчування або, як я буду ходити для з'ясування цього питання |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Будівництво нової бурової установки необхідно opinons на мій вибір деталей | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 17 | 24 червня 2008 09:34 |
| Рекомендації, необхідні для вибору відеокарти | patman1987 | Графічні карти & Монітори | 6 | 28 грудня 2007 22:05 |
| Графічної карти | deeajz | Графічні карти & Монітори | 10 | 22 грудня 2007 18:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |