![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравейте момчета, Търся да играе въоръжени нападения 2, когато става въпрос и съм 100% объркани по отношение на това какво карта да отида за мен, за да може да играете игри на моя TFT
Имам нужда от карта, която няма да МИГ за лошо, докато играят на моя роден ВЕИ 20 "TFT 16:10 1680 * 1050 Какво е най-добрата карта и може да купи с пари под £ 120, ако е възможно Аз притежавате 9600GT банкомат 512MB версия. 1GB карта ще го направи по-добър за такъв размер на екрана нещо? 9600GT прави Run GTR2 и GTREVO на родния ВЕИ и Ница настройки вече, те може просто да му кажа само около правиш своята работа въпреки че причината е леко чувство на МИГ винаги на местни ВЕИ. Мога да получи по-ниски от ВЕИ екрана LOL може би, но наистина искам да съм в състояние да играе в 1680 ВЕИ мир и благодарност Моята система: Фред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Много благодаря Carbon
|