![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Helló srácok, várom, hogy játsszon a fegyveres támadás 2 mikor jön ki, és 100%-os vagyok zavarodva, hogy milyen kártyát kap meg lehet játszani az én TFT
Szükségem van egy kártya, hogy nem telik, hogy rosszul játszott, míg az én natív felbontás 20 "TFT 16:10 1680 * 1050 mi a legjobb kártya vehetnék a pénz a 120 £ ha lehetséges Van egy 9600GT atm 512MB verzió. 1GB kártya is, hogy jobban az ilyen méretű képernyőn res? 9600GT nem fut GTR2 és GTREVO az őshonos és szép dolog beállítások már, ya csak mondani, hogy épp ezt a munkát, hogy oka van némi lemaradás érzése mindig az őshonos res. Én is egy alacsonyabb res képernyő talán lol, de tényleg szeretném tud játszani 1680 res béke és köszönet My System: Fred
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Sok köszönet Carbon
|