Kuris Graphics Card Pagal £ 120 Hi guys, am looking vaidinti ginkluotą užpuolimą 2, kai jis išeina ir esu 100% nežino, kiek kas kortelė gauti už mane, kad galėtų žaisti mano TFT
Man reikia kortelės, kad nebus lag kad blogai, o žaidžia mano gimtoji res
20 "TFT, 16:10 1680 * 1050
Koks yra geriausias kortelę galėjau nusipirkti už pinigus po 120 £, jei įmanoma,
Aš savo 9600GT atm 512mb versija. bus 1gb kortelė leidžia bet geriau tokio dydžio ekrano skiriamoji geba?
9600GT nėra rodomi GTR2 ir GTREVO apie gimtąją res ir Nicos parametrai jau, J. galite tiesiog pasidalinti savo beveik atlieka savo darbą, nors priežastis yra šiek tiek jausmą tarpas visada gimtoji Res. Galėjau gauti mažesnes res ekranas gal ir lol, bet tikrai noriu, kad būtų galima žaisti 1.680 res
taikos ir ačiū
Mano sistema: Fred Procesorius (-iai): Q6600 G0@2.5GHz 1.088v | Pagrindinė plokštė: ASUS P5B Premium Vista Edition | RAM atmintis: 4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz | Graphics Card (-ai): NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample | Garso plokštė: Greičiau:) | Kietasis diskas (-ai): WD 250 GB 16MB | Optical Drive (s): LG DVD RW SATA | Case / PSU: CM Elite/OCZ780MXS | Aušinimas: Xigmatek Dark Knight | Tinklas / Internetas: 3.6Mbps ADSL | Monitorius (-ai): Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9 | Operacinė sistema (-os): XP64Bit | |