Która karta graficzna Zgodnie £ 120 Cześć chłopaki, jestem patrząc do gry Armed Assault 2, jeżeli chodzi i jestem w 100% mylić co do kart, aby uzyskać dla mnie, aby móc grać na mojej gry TFT
I need a karta nie będzie opóźnienie do źle podczas gry na moim ojczystym res
20 "TFT 16:10 1680 * 1050
to, co jest najlepsze karty i mógł kupić za pieniądze w ramach £ 120, jeśli to możliwe
Własność 9600GT atm 512mb wersji. 1GB karta będzie je lepszej takich rozmiarów ekranu res?
9600GT ma uruchomić GTR2 i GTREVO rodzimej rozdzielczości i ustawień już miły, ya można po prostu powiedzieć jej tylko robi swoje zadanie spowodować choć istnieje niewielkie poczucie lag zawsze rodzimej res. I może otrzymać niższą rozdzielczości ekranu może lol ale naprawdę chcę, aby móc grać w rozdzielczości 1680
pokoju i podziękowania
My System: Fred Procesor (y): Q6600 G0@2.5GHz 1.088v | Płyta główna: Asus P5B Premium Vista Edition | Pamięć RAM: 4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz | Karta graficzna (y): Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample | Karta dźwiękowa: Wkrótce:) | Hard Drive (s): WD 250 GB 16MB | Optical Drive (s): LG DVD RW SATA | Case / PSU: CM Elite/OCZ780MXS | Chłodzenie: Xigmatek Dark Knight | Sieć / Internet: 3.6Mb / s ADSL | Monitor (y): Targa 19 "TFT Widescreen 16:9 | Operating System (-y): XP64Bit | |