Care placă grafică Sub £ 120 Salut baieti, am căutat să joace armate asalt 2, atunci când este vorba şi sunt 100% confuz ca la carte pentru a obţine ceea ce pentru mine, pentru a putea juca jocuri pe TFT
Am nevoie de o carte care nu va rămâne în urmă de grav în timp ce joaca pe mea natală res
20 'TFT 16:10 1680 * 1050
Care este cea mai bună carte as putea cumpara pentru bani sub £ 120, dacă este posibil,
I own un 9600GT atm 512MB versiune. 1GB carte ar face-o mai bine pentru o astfel de dimensiune ecran res?
9600GT nu rula GTR2 şi GTREVO pe native res frumos şi setările deja, eu pot doar sa-i spuneţi doar despre a face său loc de muncă, deşi există provoca o uşoară senzaţie de lag mereu pe native res. I a putut a lua un ecran mai mic res Poate lol dar de fapt vreau să poată să joace la 1680 res
păcii şi datorită
Sistemul meu: Fred Procesor (e): Q6600 G0@2.5GHz 1.088v | Plăci de bază: Asus P5B Premium Vista Edition | Memorie RAM: 4GB Corsair DDR2 XMS2 @ 280Mhz | Placă grafică (e): Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample | Placă de sunet: În curând:) | Hard Drive (e): WD 250 GB 16MB | Optical Drive (e): LG DVD-RW SATA | Cauza / PSU: CM Elite/OCZ780MXS | Răcire: Xigmatek Dark Knight | Network / Internet: 3.6Mbps ADSL | Monitor (e): Targa 19 "TFT Ecran lat 16:9 | Sistem de operare (e): XP64Bit | |