![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Бок момачки, сам хандсоме за репродукцију оружани напад 2 нашто то догодити се вањска страна и 100% сам збуњена какве картице да би за мене да бисте могли играти игре на мој ТФТ
Требам картицу која неће заостајати за лоше док свира на мом матерњем рес 20 'ТФТ 16:10 1680 * 1050 оно што је најбоље картице ја могао купити за новац испод £ 120, ако је могуће ЈА властити 9600ГТ АТМ 512МБ верзију. 1ГБ картица би се било који бољи за такве величине екрана рес? 9600ГТ не изводити ГТР2 и ГТРЕВО на нативе рес и лепо подешавања, већ ыа могу само рећи својој само радиш свој посао иако узрок постоји благи осећај лаг увек на нативе рес. ЈА могао добити нижи рес екран можда лол али стварно желим бити у могућности да играју на 1680 рес мир и хвала Мы Сыстем: Фред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Многобројан захвалност Царбон
|