![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз needsomehelp! Аз boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 и F ухото. Аз thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon EIN ми pcisverybasi в. H owever I donthaveanymolexconne ctorscomingoutof ми powersupplyso I cantconnectthegraphic scard. Аз dontwant да купя otherpowersupply А rethereanypci - egraphicscardsout там, че DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun H 2 л и Е earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не престъпление, но аз арго видите ли голяма полза от въвеждането пост така.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашата Space Бар разбити?
| |||
| |||
| Така че скоро ще купя нови графични карти тогава PSU? Защо? PSUs са евтини като чипс. Можете да получите вероятно адаптер за текущия PSU, което би било дори евтини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леле, какво е това усилие е да се чете!
А 305 вата PSU за този вид карти е малко слаб във всеки случай, мисля, че картата използва самостоятелно над 100 вата на властта в своето самостоятелно, можете да си купите MOLEX към PCI-E преобразувател, но аз ще ви посъветва да си купя един нов PSU Не съм сигурен какво другите компоненти имате, 305 вата, но в този ден и възраст, просто не е достатъчно Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Първо, добър избор на карта. Както сте отбелязан като не MOLEX, върнала се от вашето PSU (Сигурен ли сте?) Тогава вие не можете да получите MOLEX-6pin PCI-E конвертор, както някой друг отбелязан. Има PCI-E карти, които не се нуждаят от 6-пинов кабел и се захранва единствено от PCI-E пристанище. Но това е така, защото те не са като мощен като карта, която имате (или някоя карта, която изисква 6pin). Тя ще бъде евтин (и по-beneficical) към покупка на по-добро, по-мощно PSU. Ако имате нужда от помощ за това ни даде крещя.
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички, че е взел време да прочетете моя таен съоб .. съжалявам за това, аз трябваше създадени в работнически и didn't копие много добре .... иначе основните р бях питам беше ... Има ли някакви PCI-E графична карта там, че не е необходимо да бъде свързан директно към poer доставки, които ще работят с 305 вата захранване & Windows Vista и стартирайте HL2 & бой по Мед / високи настройки? Не мога да получа възстановяване на моята графична карта и да получите друг един ... Im не харесва да плащате повече за захранване и DONT знаят как да се поберат един ... не много притеснявана около като по-малка карта, докато тя работи .... Да му глупав, че да получа такъв боклук PSU с компютър, луд Да Im положително не MOLEX съединители ... Терес нищо му странно ... само още нещо да се свържете CD диск, за да мисля. Трябва ли 7600gt свързване на PSU? Благодаря отново за всички отговори |
|
| |||
| |||
| А виждам, че ще го обясня, съжалявам за това, че грубо, аз мислех, че е умишлено. По отношение на картата, ако можете да получите възстановяване и суап, това променя нещата. Като Алекс каза карти без куплунга обикновено са по-ниски спецификационен но съм сигурен, че той може да препоръча нещо, ако наистина искате да отидете, че маршрут. Наздравици. Дейв. |
|
| |||
| |||
| 7600GT е добър избор, тя не е като мощен като Pro сте закупили, но то не е лошо за половината от парите. И не, не ви трябва PCI-E конектор.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL този звучи като Dell. да си ATI 2600XT ddr4, не се нуждае от външна сила dx10 съвместими и по £ 80. |