![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I needsomehelp! I boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 a F ucha. I thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein můj pcisverybasi c. H owever I donthaveanymolexconne ctorscomingoutof můj powersupplyso I cantconnectthegraphic scard. I dontwant se koupit otherpowersupply A rethereanypci - egraphicscardsout tam Dont needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun H 2 l a F earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žádný trestný čin, ale já dotírat vidět tě už moc pomohla zadáním místo líbí.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je vaše mezerníku rozdělené?
| |||
| |||
| Takže byste raději koupit novou grafickou kartu pak PSU? Proč? PSUs jsou levné jako chipsy. Dalo by se pravděpodobně dostanete adaptér pro aktuální PSU, které by byly ještě levnější. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, to je snaha, aby byl ke čtení!
A 305w PSU pro tento typ karty je trochu slabá stejně, myslím, že se karta sama používá více než 100 w moci ve své vlastní, můžete si koupit MOLEX pro PCI-E konvertorem, ale já bych vám radí kupovat nový PSU Nejsem si jistý, jaké máte ostatní komponenty, ale 305watt v dnešní době prostě nestačí Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Za prvé, dobrý výběr karty. Jak jste uvedl, že jste ne MOLEX přijíždí z vašeho PSU (Jste si jisti, že?), Pak se nemůžete dostat MOLEX-6pin PCI-E převodník jako někdo jiný uvedl. Existuje PCI-E karet, které nepotřebují 6 pin kabel a jsou čistě powered by na PCI-E port. Ale to je proto, že nejsme jako mocný jako karty, kterou máte (nebo jakákoli karta, která vyžaduje 6pin). Bude levnější (a více beneficical) koupit lepší, silnější PSU. Pokud budete potřebovat pomoc, aby na nás křičet.
|
| |||
| |||
| Děkujeme všem, co se čas číst mé kryptických msg .. promiň, že jsem ji do práce a to didnt kopírovat velmi dobře .... přesto hlavní q jsem dotazem byl ... Existují nějaké PCI-E grafické karty tam, že nemusí být připojen přímo k poer nabídky, která bude pracovat s 305watt napájení & Windows Vista a spustit HL2 & Strach na med / vysoké nastavení? Mohu dostat náhradu na mé grafické karty a získejte jiný ... im není zájem o více platících pro napájení a dont know how to zapadají jedna ... ne příliš obtěžoval asi s menším karty tak dlouho, jak to funguje .... Jo své hloupé, že mám takový svinstvo PSU s PC, ťuknutý Jo im pozitivní asi ne MOLEX konektory ... theres nic jeho divný ... jen další věc, pro připojení CD-ROM se myslím. Je potřeba 7600gt připojení k PSU? Díky opět za všechny odpovědi |
|
| |||
| |||
| Á vidím, že by vysvětlovalo to, promiň, že jsou hrubí, myslel jsem, že jste byli záměrné. Pokud jde o kartu, můžete-li získat náhradu a swap, že změny věcí. Jak řekl Alex karty bez plug jsou obvykle nižší spec ale jsem si jistá, že můžeme doporučit, pokud si něco opravdu chcete jít tuto cestu. Na zdraví. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT je dobrá volba, není to, jak silný jako Pro zakoupení, ale je to docela slušný za ty peníze. A ne, nemusíte PCI-e konektor.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol To zní jako Dell. získat si ATi 2600XT ddr4, nepotřebuje externí napájení dx10 kompatibilní, a to za 80 liber. |