![]() |
|
| |||
| |||
| I needsomehelp! I boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 και F αυτί. Εγώ thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein μου pcisverybasi γ. H owever Ι donthaveanymolexconne ctorscomingoutof μου powersupplyso Ι cantconnectthegraphic scard. I dontwant να αγοράσω μια otherpowersupply Μια rethereanypci - egraphicscardsout εκεί που DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun H l 2 και earonmed F / highsettings; ; T hisissofrustrating! Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν αδίκημα αλλά επίκλισης βλέπω να βοηθήσει πολύ, πληκτρολογώντας μια θέση έτσι.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι το Space Bar σπασμένα;
| |||
| |||
| Οπότε μάλλον θα αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών τότε μια PSU; Γιατί; PSUs είναι φθηνά, όπως τα τσιπ. Θα μπορούσατε να πάρετε μια μάλλον adaptor για το τρέχον PSU που θα ήταν ακόμη φθηνότερες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πω πω, τι είναι μια προσπάθεια που έγινε για να διαβάσετε!
Ένα 305w PSU για το είδος της κάρτας είναι κάπως αδύναμο τέλος πάντων, πιστεύω ότι η κάρτα μόνη της πάνω από 100w χρήσεις της ενέργειας στην αυτοδιάθεση, που μπορείτε να αγοράσετε molex σε PCI-E μετατροπέα, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αγορά ενός νέου PSU Δεν είμαι σίγουρος τι άλλα συστατικά που έχετε, αλλά 305w στην εποχή απλά δεν είναι αρκετό Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Πρώτον, καλή επιλογή της κάρτας. Όπως έχετε δηλώσει έχετε molex της δεν προέρχονται από το PSU (είσαι σίγουρος;), τότε δεν μπορείτε να πάρετε μια molex-6pin PCI-E μετατροπέα όπως ανέφερε κάποιος άλλος. Υπάρχουν κάρτες PCI-E, που δεν χρειάζονται τα 6 pin καλώδιο είναι καθαρά και τροφοδοτείται από την θύρα PCI-E. Αλλά αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή είναι δεν είναι τόσο ισχυρό που η κάρτα σας (ή οποιαδήποτε κάρτα που απαιτεί το 6pin). Αυτό θα είναι φθηνότερο (και πιο beneficical) να αγοράσουν ένα καλύτερο, πιο ισχυρό PSU. Αν χρειάζεστε βοήθεια για ότι μας δώσει μια κραυγή.
|
| |||
| |||
| Χάρη σε όλους ότι έχει λάβει το χρόνο για να διαβάσει μου κρυπτικές μηνύμ .. συγγνώμη γι 'αυτό, είχα το δημιούργησε στο Works και αντίγραφο didn't πολύ καλά .... έτσι κι αλλιώς την κύρια q ζητώντας μου ήταν ... Υπάρχουν PCI-E κάρτες γραφικών εκεί που δεν πρέπει να συνδέονται άμεσα με την προμήθεια poer, που θα συνεργάζεται με ένα τροφοδοτικό 305w & Windows Vista και τρέχει HL2 & φόβος για med / υψηλές ρυθμίσεις; Θα μπορούν να πάρουν μια επιστροφή κατά την δική μου κάρτα γραφικών και να αποκτήσετε ένα άλλο ... im δεν ενδιαφέρονται για την πληρώνουν περισσότερο για ένα τροφοδοτικό και dont ξέρει πώς να χωρέσει ένα ... εγώ δεν τις ενδιαφέρει, που έχουν μικρότερο κάρτα για όσο διάστημα λειτουργεί .... Ναι το ανόητο ότι έχω μια τέτοια χάλια PSU με τον υπολογιστή, άμυαλος Ναι im θετική περίπου δεν molex υποδοχές ... Theres τίποτα δεν το περίεργο ... απλά άλλο πράγμα να συνδέσετε ένα CD-ROM για να πιστεύω. Πρέπει οι 7600gt ανάγκη σύνδεσης σε PSU; Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις |
|
| |||
| |||
| Αχ βλέπω, ότι θα το εξηγήσω, συγνώμη για την αγένεια, σκέφτηκα ότι θα ήταν σκόπιμη. Όσο για την κάρτα, αν μπορείτε να πάρετε μια επιστροφή και swap, που αλλάζει τα πράγματα. Όπως δήλωσε ο Alex κάρτες χωρίς το βύσμα είναι συνήθως χαμηλότερο spec αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προτείνει κάτι, αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Εις υγεία. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT είναι μια καλή επιλογή, δεν είναι το ισχυρό, όπως το Pro έχετε αγοράσει, αλλά δεν είναι ένα δεύτερο κακό για τα χρήματα. Και οχι, δεν χρειάζεστε PCI-E υποδοχή.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol thats ακούγεται σαν την Dell. get εαυτό σας μία ATI 2600XT ddr4, δεν χρειάζεται εξωτερική δύναμη dx10 συμβατό και με £ 80. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Χρεωστική κάρτα δεινοπαθεί! | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 2 | 23 Απρ 2008 04:29 |
| Ποια Κάρτα Γραφικών; | thwapy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 11 Φεβ 2008 13:06 |
| Νέα κάρτα γραφικών | jamess | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 9 Δεκ. 2007 14:53 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |