![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja needsomehelp! Ja boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 i F uho. Ja thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein moj pcisverybasi st. H owever sam donthaveanymolexconne ctorscomingoutof moj powersupplyso sam cantconnectthegraphic scard. Ja dontwant kupiti otherpowersupply A rethereanypci - egraphicscardsout da postoji Dont needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun l H 2 i F earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez uvrede ali ja licemjerje vidjeti uzimajući puno pomoći utipkajući post takav.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li Vaš razmaknicu pokvario?
| |||
| |||
| Tako da bi radije kupite novu grafičkom karticom onda PSU? Zašto? PSUs su jeftini kao čips. Moglo bi vjerojatno dobiti adapter za vaš trenutni PSU koja bi se čak i jeftinije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, kakav je to napor za čitanje!
A PSU 305w za tu vrstu kartice je malo slaba anyway, mislim da je kartica sama koristi preko 100w moći u svojoj samouprave, možete kupiti molex to PCI-e pretvarač, ali bih vam savjetovati da kupite novu PSU Im 'ne siguran što druge komponente koje imate, ali 305w u ovaj dan i dob jednostavno nije dovoljno My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Prvo, dobar izbor kartice. Kao što ste izjavili da ste molex ne dolazi iz vašeg PSU (Jeste li sigurni?) Onda ne može dobiti molex-6pin PCI-e, kao pretvarač netko navedeno. Tu su PCI-e kartice koje ne trebaju 6 pin kabel i čisto powered by PCI-e porta. Ali to je zato što oni ne kao snažan kao kartica koju ste (ili bilo koje kartice koja zahtijeva 6pin). To će biti jeftinije (i više beneficical) kupiti bolje, moćan PSU. Ako Vam je potrebna pomoć na taj popuštanje nas vika.
|
| |||
| |||
| Hvala svima koji je uzeo vremena da pročitate moj grobni msg .. ispričavam se o tome, imao sam ga na djela stvorena i to nije dobro kopirati .... ionako glavni q molba bila sam bio ... Ima li kakvih PCI-E grafičke kartice vani da ne moraju biti spojeni izravno na poer ponude, koji će raditi sa 305w napajanje i sustav Windows Vista i pokrenuti HL2 & boj na med / high postavke? Ja mogu dobiti povrat na moj grafičkom karticom i dobiti drugu ... im ne voljeti plaćati više za napajanje i dont know how to fit one ... ne previše smeta što o manjoj kartici kao čeznuti kao Internet utvrde .... Da njegova glupa da sam dobiti takvo sranje PSU sa PC, otkačen Da im ne pozitivno o molex konektora ... theres ništa čudno ... njegova još jedna stvar za spajanje CD pogon u mislim. Li 7600gt potrebu povezivanja na PSU? Hvala opet za sve odgovore |
|
| |||
| |||
| Ah vidim da bi to objasniti, žalostan za bitak neučtiv, mislio sam da ste bili su namjerne. Što se tiče kartice, ako mogu dobiti povrat poreza i swap, koji se mijenja stvari. Kao što je rekao je Alex kartice bez utikač obično niži špekulacija, no siguran sam da on može preporučiti nešto, ako doista želite sići da rutu. Živjeli. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT je dobar izbor, nije moćna kao što su Pro ste kupili, ali nije loša polovina za novac. I ne, ne trebate PCI-E konektor.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol koji zvuči poput Dell. doći sebi ATI 2600XT ddr4, ne trebaju vanjske moći dx10 kompatibilne i pod 80 £. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Debitna kartica woes! | Mike0001 | Off Topic Discussion | 2 | 23. travanj 2008 04:29 |
| Koji Grafička kartica? | thwapy | Graphics Cards & Monitors | 4 | 11. veljača 2008 13:06 |
| Nove grafičke kartice | jamess | Graphics Cards & Monitors | 8 | 9. prosinac 2007 14:53 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |