![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én needsomehelp! Én boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 és F ear. Én thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein én pcisverybasi c. H owever I donthaveanymolexconne ctorscomingoutof én powersupplyso I cantconnectthegraphic scard. Én dontwant vásárolni egy otherpowersupply A rethereanypci - egraphicscardsout itt DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun l H 2 és N earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne vegye zokon, de vidám látom sok segítséget kapok gépírással utáni ilyesmi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt van a szóköz broken?
| |||
| |||
| Szóval inkább vegyél egy új grafikus kártya, akkor a tápegység? Miért? PSUs olcsó a chipeket. Lehet talán kap egy adapter a jelenlegi PSU, ami még olcsóbb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hú, micsoda erőfeszítés volt olvasni!
A 305w PSU, hogy milyen kártyát egy kicsit gyenge amúgy is, azt hiszem, a kártya önmagában használja 100W fölött a hatalmat a saját, akkor vásárolnak molex a PCI-E átalakító, de azt tanácsoljuk, hogy vegyél egy új PSU Nem tudom, milyen más összetevők van, de ezen a napon 305w és a kor csak nem elég My System: Néhány más lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Először is, jó választás a kártya. Mint már azt, amit nem molex jön ki a psu (Biztos?), Akkor nem tudsz egy molex-6pin PCI-E átalakítót valaki azt. Vannak olyan PCI-E kártyát, hogy nem kell a 6 tűs kábel és a tisztán elektromos a PCI-E port. De ez azért van, mert ők nem olyan erős, mint a kártya van (vagy bármilyen kártya, amely előírja, hogy a 6pin). Nem lesz olcsóbb (és beneficical) vásárolni egy jobb, nagyobb teljesítményű tápegység. Ha segítségre van szüksége, hogy kiáltsatok.
|
| |||
| |||
| Köszönet mindenkinek, hogy azt az időt, és olvassa én rejtélyes msg .. Sajnálom, én létrejött, hogy az építési beruházásra és ez didnt példányt jól .... egyébként a fő q voltam kérve, hogy ... Vannak olyan PCI-E grafikus kártyák ott, hogy nem kell közvetlenül a poer ellátás, hogy működjenek együtt a 305w tápegység és a Windows Vista és fuss HL2 + félelem a med / high beállításokat? Én is kapok visszatérítést az én grafikus kártyát, és egy másikat ... im nem szívesen fizet többet a tápegységet, és ne tudja, hogy hogyan illeszkednek egy ... nem is zavarta körülbelül egy kisebb kártyát, amíg dolgozik .... Ja, hogy hülye, hogy én egy ilyen szar PSU a PC, együgyű Igen pozitív im mintegy molex csatlakozók ... nincs ott semmi, hogy furcsa ... csak egy dolog, hogy csatlakozzunk a CD-I think. Ea 7600gt szükség kapcsoló a tápegység? Köszönöm ismét a válaszokat |
|
| |||
| |||
| Ó látom, ez magyarázza azt, sajnálom, hogy goromba, azt hittem, hogy szándékos. A kártya, ha kaphat visszatérítést, és a csere, amely megváltoztatja a dolgokat. Mint mondta Alex a kártyák nélkül dugó általában alacsonyabb spec de biztos vagyok benne, hogy tud ajánlani valamit, ha azt akarom, hogy menjen le, hogy az útvonal. Egészségére. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT egy jó választás, ez nem olyan erős, mint a Pro vásárolta, de nem áll rosszul a pénz. És nem, akkor nem kell egy PCI-E csatlakozó.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol thats hangzik, mint a Dell. get yourself a ATi 2600XT ddr4, nem kell külső tápegység dx10 kompatibilis és 80 font alatt. |