![]() |
|
| |||
| |||
| אני needsomehelp! אני boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 ו F האוזן. אני thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon עין שלי pcisverybasi C. H owever אני donthaveanymolexconne ctorscomingoutof שלי powersupplyso אני cantconnectthegraphic scard. אני dontwant כדי לקנות otherpowersupply א rethereanypci - egraphicscardsout כי יש DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun ח L 2 ו earonmed F / highsettings? ? T hisissofrustrating! תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא אשם אבל אני רואה צביעות אתה מקבל הרבה עזרה על ידי הקלדת פוסט ככה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם את שטח בר שבור?
| |||
| |||
| אז אתה מעדיף לקנות כרטיס מסך חדש אז PSU? מדוע? הם PSUs זול כמו הצ 'יפס. מן הסתם אתה יכול לקבל מתאם for your current PSU אשר יהיה גם זול יותר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו, איזה מאמץ זה היה לקרוא!
א 305w PSU עבור אותו סוג של כרטיס קצת חלש בכל מקרה, אני חושב את כרטיס משתמש לבד מעל 100w של כוח את עצמי, אתה יכול לקנות molex ל-PCI-E ממיר, אבל הייתי מייעץ לך לקנות חדש PSU אני לא בטוח מה יש לך רכיבים אחרים, אבל זה יום 305w וגיל הוא פשוט לא מספיק המערכת שלי: מאהב אחר!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
ראשית, בחירה טובה של הכרטיס. כפי שכבר נאמר לך לא בא molex מתוך PSU שלך (האם אתה בטוח?) אז לא תוכל לקבל molex-6pin PCI-E ממיר כמו מישהו אחר קבע. יש כרטיסי PCI-E כי לא זקוק 6 PIN כבל והם גרידא מופעל על ידי יציאת PCI-E. אבל זה בגלל שהם לא חזקים כמו שיש לך את הכרטיס (או כל כרטיס הדורש את 6pin). זה יהיה זול יותר (ועוד beneficical) לרכוש טוב יותר, יותר חזקה PSU. אם אתה צריך עזרה בנושא זה נותן לנו לצעוק.
|
| |||
| |||
| תודה לכל מי שיש לו לקחו את הזמן לקרוא את נסתר הודעה .. מצטער על זה, היה לי את זה יצר עבודות didn't להעתיק את זה טוב מאוד בכל מקרה .... הראשי הייתי מבקש ש היה ... האם יש PCI-E כרטיסי מסך בחוץ, כי לא צריך להיות מחובר ישירות אל poer לספק, כי תעבוד עם 305w החשמל ב-Windows Vista & ולהפעיל HL2 & פחד על med / הגדרות גבוהות? אני יכול לקבל החזר על כרטיס המסך ולקבל אחד אחר ... IM לא להוט אחרי לשלם יותר עבור החשמל ואת dont יודע כיצד להתאים אחד ... לא טרח גם לגבי העובדה שיש ברשותנו כרטיס פחותה כל עוד זה עובד .... כן, את טיפשה, כי אני מקבל כזה שטויות PSU עם המחשב, שוטה כן IM חיובית לגבי molex לא connectors ... theres דבר מוזר שלה ... רק עוד דבר כדי לחבר את כונן CD אני חושב. האם 7600gt צורך בהתחברות אל PSU? שוב תודה על כל תגובות |
|
| |||
| |||
| אה אני רואה, זה יכול להסביר את זה, מצטער להיות גס רוח, חשבתי שאתה להיות מכוונת. לגבי הכרטיס אם אתה יכול לקבל החזר או להחליף, כי השינויים דברים. כפי אלכס אמר הקלפים ללא תקע הם בדרך כלל נמוכים יותר spec אבל אני בטוח שהוא יכול להמליץ על משהו אם אתה באמת רוצה לרדת כי התוואי. לחיים. דייב. |
|
| |||
| |||
| 7600GT הוא בחירה טובה, זה לא כמו עוצמה כמו המקצוענים רכשת, אבל זה לא רע בשביל חצי מהכסף. ולא, אתה לא צריך PCI-E מחבר.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL thats נשמע כמו Dell. לקבל את עצמך ATI 2600XT ddr4, לא צריך כוח חיצוני תואם dx10 ותחת £ 80. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| כרטיס חיוב woes! | Mike0001 | דיון Off topic | 2 | 23 אפריל 2008 04:29 |
| איזה כרטיס מסך? | thwapy | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 11th פברואר 2008 13:06 |
| כרטיס מסך חדש | jamess | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 9th דצמבר 2007 14:53 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |