![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš needsomehelp! Aš boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 ir F ausies. I thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein Mano pcisverybasi C. O owever aš donthaveanymolexconne ctorscomingoutof Mano powersupplyso aš cantconnectthegraphic scard. Aš dontwant pirkti otherpowersupply Rethereanypci - egraphicscardsout ten DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun H l 2 ir F earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne nusikaltimas, bet i cant see you getting daug padėti, nurodant, kaip šias pareigas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūsų tarpo klavišas neveikia?
| |||
| |||
| Taigi jums mieliau nusipirkti naują grafikos plokštę tada PSU? Kodėl? PSUs pigios kaip traškučiai. Jūs turbūt galėtų gauti adapterį už esamą PSU, kuris būtų dar pigiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oho, kas pastangas, kad buvo skaityti!
305w PSU už tą kortelę, kuri yra šiek tiek silpnai vistiek, manau, kad kortelė tik naudoja daugiau nei 100W galios jos savarankiškai, galite įsigyti Molex to PCI-E konverteris, bet aš patarčiau jums nusipirkti nauja PSU Nežinau, ką kiti komponentai turite, bet 305w šiame laikais tiesiog nepakanka Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Pirma, geras pasirinkimas kortelė. Kaip jūs pareiškė jūs ne Molex's coming iš savo PSU (Ar tikrai?), Tuomet jūs negalite gauti Molex-6pin PCI-E konverteris kaip kažkas nurodyta. Yra PCI-E kortelės, kad nereikia 6 pin kabelis ir yra grynai Powered by PCI-E uoste. Bet tai yra todėl, kad jie ne kaip galingi kaip turite kortelę (arba bet koks kortelę, kuri reikalauja 6pin). Ji bus pigiau (ir daugiau beneficical) pirkti geriau galingesni PSU. Jeigu jums reikia bet kad mums šaukti pagalbos.
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems, kad ėmėsi laiko perskaityti mano paslaptingas msg .. Atsiprašome, kad aš ją sukūrė kūrinių ir ji didnt kopija labai gerai .... vistiek pagrindinis Q i klausė buvo ... Ar yra PCI-E Vaizdo plokštės ten, kad nereikia būti tiesiogiai prijungtas prie poer tiekimo, kuris veiks su 305w maitinimo šaltinis "ir" Windows Vista "ir paleisti HL2 & Baimė dėl med / high nustatymus? Galiu gauti grąžinamąją išmoką už mano vaizdo plokštė ir gauti kitokį ... im nelabai linkęs mokėti daugiau už energijos tiekimo ir Nežinau, kaip tinka vienas ... ne per daug perkrauta apie turintys mažiau kortelės tol, kol jis veikia .... Taip savo kvailas, kad man toks šūdas PSU su kompiuteriu, Daft Yeah im teigiamai Nr Molex jungtis ... Theres niekas jo keistai ... tik dar vienas dalykas prijungti CD-I think. Ar 7600GT reikia prisijungti prie PSU? Dar kartą ačiū už visus atsakymus |
|
| |||
| |||
| O aš matau, kad galėtų paaiškinti tai, sorry for being rude, aš maniau tu metu buvo sąmoningas. Kaip gauti kortelę, jei galite gauti grąžinamąją išmoką ir apsikeitimo sandorių, kad pokyčiai dalykų. Kaip sakė Aleksas be kištuko kortelės paprastai yra mažesnės spec, bet aš tikiu, kad jis gali rekomenduoti ką nors, jei tikrai norite eiti, kad maršrutas. Į sveikatą. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT yra geras pasirinkimas, tai ne kaip galingas kaip Pro nupirkta, bet tai nėra pusė už pinigus bloga. Ir ne, jums nereikia PCI-E jungties.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol thats Panašiai skambanti Dell. Gaukite save ATi 2600XT ddr4, nereikia išorinio maitinimo DX10 suderinama ir po 80 £. |