![]() |
|
| |||
| |||
| Es needsomehelp! Es boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 un F auss. Es thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein manu pcisverybasi c. H owever Es donthaveanymolexconne ctorscomingoutof manu powersupplyso es cantconnectthegraphic scard. Es dontwant nopirkt otherpowersupply Rethereanypci - egraphicscardsout tur, dont needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun H l 2 un F earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav pārkāpums, bet nevaru redzēt tu dzīvo daudz palīdzēt, uzrakstot pastu tāpat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūsu Space Bar sadalīti?
| |||
| |||
| Tātad jūs drīzāk iegādāties jaunu grafikas karti, tad PSU? Kāpēc? PSUs ir lētas kā mikroshēmas. Jūs varētu, iespējams iegūt adapteris jūsu pašreizējais PSU, kas būtu pat lētāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, cik lieli pūliņi bija lasīt!
305w PSU par šāda veida karte ir mazliet vājš anyway, es domāju, ka karti vien izmanto virs 100w jaudu tās sevi, jūs varat iegādāties molex uz PCI-e pārveidotāju, bet es ieteiktu jums iegādāties jaunu PSU Es neesmu pārliecināts, ko citas sastāvdaļas esi, bet 305w šajā dienā, un vecumu, vienkārši nav pietiekami Mana sistēma: Daži citi lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Pirmkārt, laba izvēle kartes. Kā jau esat norādīts esat no molex gaidāms no jūsu PSU (Vai esi pārliecināts?), Tad jūs nevarat saņemt molex-6pin PCI-E konvertētāju kā kāds cits noteikti. Ir PCI-E kartes, kas nav vajadzīgs 6 pin kabeli un ir tīri darbina PCI-E ports. Bet tas ir tādēļ, ka viņi nav tik spēcīgi kā karti jums ir (vai jebkuru karti, kas pieprasa 6pin). Tas būs lētāks (un beneficical) iegādāties labāku, jaudīgāku PSU. Ja nepieciešama palīdzība par to, kas dod mums kliegt.
|
| |||
| |||
| Paldies visiem, kas ir veikti laikā, lai izlasītu manu noslēpumains msg .. atvainojos par to, man radīja to darbu un to didn't kopiju ļoti labi .... anyway galvenais Q i izteica vēlēšanos bija ... Vai ir kāds PCI-E graphics cards kas tur, ka nav nepieciešams pieslēgt tieši poer piegādi, kas strādās ar 305w barošanas & Windows Vista un palaist HL2 & Bailes med / augstas iestatījumus? Es varu saņemt kompensāciju par manu grafikas karti un saņemt cits ... im ne labprāt maksāt vairāk par elektroenerģijas piegādi un dont zināt, kā uzstādīt vienu ... nav pārāk bothered par kuru mazākā karti, kamēr tā darbojas .... Yeah tā notrulināts, ka man šāds crap PSU ar datoru, ākstīgs Yeah im pozitīvi no molex konektori ... theres nothing tā dīvaini ... vēl viena lieta pieslēgt cd drive to es domāju. Vai 7600GT vajadzība pieslēdzoties PSU? Paldies vēlreiz par visām atbildēm |
|
| |||
| |||
| Ah es redzu, ka varētu izskaidrot tā, žēl ir rupjš, es domāju, ka tu tika apzināta. Kā karti, ja jūs varat saņemt kompensāciju un swap, ka izmaiņas lietas. Par Alex teica, bez spraudņa kartes parasti ir mazāka spec, bet es esmu pārliecināts, ka viņš var ieteikt kaut ko, ja jūs tiešām vēlaties iet uz leju šajā maršrutā. Urravas. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT ir laba izvēle, tas nav tik spēcīgi kā Pro iegādājāties, bet tas nav puse slikti par naudu. Un nē, jums nav vajadzīga pci-e savienotāju.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol thats izklausās Dell. iegūt sev ATI 2600XT DDR4, nav vajadzīgs ārējiem barošanas DX10 saderību, un saskaņā ar 80 £. |
![]() |
|
| Bookmarks |