![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I needsomehelp! I boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 i M ucha. Ja thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein moje pcisverybasi c. O owever I donthaveanymolexconne ctorscomingoutof moje powersupplyso I cantconnectthegraphic scard. I dontwant kupić otherpowersupply A rethereanypci - egraphicscardsout tam DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun l O 2 i K earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No offence ale cant see you uzyskanie znacznie pomóc wpisując po tak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy Twój Spacji łamane?
| |||
| |||
| Więc raczej zakup nowej karty graficznej a następnie PSU? Dlaczego? PSUs są tanie jak wióry. Można prawdopodobnie uzyskać adapterem do aktualnej PSU, który byłby jeszcze tańszy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, what a wysiłek, który został do czytania!
A 305w PSU dla tego rodzaju karty jest dość słaby i tak, myślę, że karta sama korzysta ponad 100w władzy w siebie, możesz kupić MOLEX na PCI-E konwerter, ale chciałbym poinformować, o kupnie nowego PSU Nie jestem pewien co masz inne składniki, ale 305w w dzisiejszych czasach po prostu nie jest wystarczająco My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Po pierwsze, dobry wybór z karty. Jak już stwierdzono już nie MOLEX's coming out Twojego PSU (są na pewno?), To nie można uzyskać MOLEX-6pin PCI-E, jak ktoś inny konwerter stwierdził. Istnieją karty PCI-E, które nie wymagają 6-pinowy kabel i czysto zasilane przez port PCI-E. Ale to nie dlatego, że jesteśmy silnym jak masz kartę (lub dowolną kartę, która wymaga 6pin). To będzie tańsze (i więcej beneficical) na zakup lepszych, bardziej potężne PSU. Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawie, które dają nam krzyczeć.
|
| |||
| |||
| Dziękujemy wszystkim, że podjął czasu na przeczytanie mojego cryptic wiad. .. o przepraszam, że miałem go w programie Works i didnt egzemplarz bardzo dobrze .... anyway głównych q byłem prosząc było ... Czy istnieją jakieś PCI-E kart graficznych, które nie muszą być podłączony bezpośrednio do poer dostaw, które będą pracować z 305w zasilania i uruchamiania systemu Windows Vista i HL2 & Strach na med / high ustawienia? Mogę otrzymać zwrot pieniędzy w mojej karty graficznej, aby uzyskać inną ... im nie zależało na płacą więcej za zasilacza i dont know how w celu dopasowania jednego ... nie zbyt bothered o mniejszym o kartę tak długo, jak to działa .... Tak głupi, że jej uzyskać taki crap PSU z komputerem, stuknięty Tak im pozytywnie nie MOLEX złącza ... theres nothing jego dziwne ... po prostu coś innego podłączyć do napędu CD myślę. Czy 7600gt potrzeby łączenia się z PSU? Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie odpowiedzi |
|
| |||
| |||
| Ach, widzę, że byłoby to wyjaśnić, przepraszam za rude, Myślałem, że były celowe. Co do karty, czy możesz otrzymać zwrot pieniędzy i swap, że zmiany rzeczy. Jak powiedział Alex karty bez wtyczki są zwykle niższe spec ale jestem pewny, że może coś polecić, jeśli naprawdę chcemy zejść tej trasie. Wiwaty. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT to dobry wybór, to nie jest tak potężny jak Pro został zakupiony, ale nie jest to pół złe dla pieniędzy. I nie, nie potrzebuję złącza PCI-E.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol thats brzmi jak Dell. uzyskać dla siebie ATI 2600XT ddr4, nie potrzebuje zewnętrznego zasilania zgodną dx10 i pod £ 80. |
![]() |
|
| Zakładki |