![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am needsomehelp! Am boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 şi F ureche. Eu thenboughtax 9 1 0 0 gtgraphicscardastheon ein meu pcisverybasi c. H owever am donthaveanymolexconne ctorscomingoutof meu powersupplyso am cantconnectthegraphic scard. Am dontwant să cumpăr un otherpowersupply Un rethereanypci - egraphicscardsout acolo că Dont needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun l H 2 şi F earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fără supărare dar eu cant te vad obtinerea de mult ajutor prin tastarea unui post de genul asta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dumneavoastră este Space Bar rupt?
| |||
| |||
| Deci, mai degrabă ar trebui să cumpere o nouă placă grafică apoi un PSU? De ce? PSUs sunt ieftine ca chips-uri. Ai putea ajunge, probabil, un adaptor de curent PSU, care ar fi chiar mai ieftin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, ce este un efort care a fost de a citi!
Un 305w PSU pentru acest gen de carte este un pic cam slab, oricum, cred că numai carte foloseşte peste 100W de putere în sine, puteţi cumpăra MOLEX la PCI-E convertor, dar aş sfătui să vă cumpăraţi un nou PSU Nu sunt sigur ce alte componente pe care le-aţi, dar 305w în această zi şi de vârstă nu este suficientă doar Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
În primul rând, o bună alegere de carte. După cum aţi afirmat că aţi MOLEX nu vine dintr-vă PSU (esti sigur?), Atunci nu se poate obţine o MOLEX-6pin PCI-E Convertor declarat ca altcineva. Există carduri PCI-E, care nu au nevoie de cablu de 6 PIN şi sunt pur alimentat de la PCI-E port. Dar acest lucru se datorează faptului că ei nu sunt ca la carte de puternic ca ai (sau orice carte care necesită 6pin). Aceasta va fi mai ieftin (şi mai multe beneficical) pentru a achiziţiona o mai bună, mai puternică PSU. Dacă aveţi nevoie de ajutor pe care ne dau un ţipăt.
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru că toată lumea a luat timp pentru a citi msg meu criptic .. Imi pare rau, am creat-o în întreprindere, precum şi it didnt copie foarte bine .... oricum Q principal am fost asking a fost ... Există, PCI-E grafice carduri de acolo, care nu trebuie să fie conectat direct la aprovizionare poer, că va lucra cu o sursă de alimentare 305w & Windows Vista şi a alerga HL2 & Temeri med / setări de mare? I a putea obţine o rambursare pe cartea mea de grafică şi a obţine o alta ... im nu dornic de a plăti mai mult pentru o sursa de alimentare şi dont know cum la spre a se potrivi o ... nu prea deranjat despre care au o carte de mai mică, atât timp cât funcţionează .... Mda prostie sa that I a lua un astfel de PSU rahat cu PC-ul, Daft Da, im pozitive despre nici o conectori molex ... acolo nimic ciudat sa ... doar un alt lucru pentru a conecta o unitate CD pentru a cred. Are un 7600GT nevoie de conectarea la un PSU? Vă mulţumim din nou pentru toate răspunsurile |
|
| |||
| |||
| Ah văd, care ar explica-o, îmi pare rău pentru că e nepoliticos, am crezut ca fiind deliberat. Ca şi pentru carte, dacă puteţi obţine o rambursare şi swap, care se schimbă lucrurile. Aşa cum a spus Alex de carduri fără plug sunt în mod normal mai mic spec., dar eu sunt sigur că pot recomanda ceva dacă chiar vrei să mă duc în jos această rută. Noroc. Dave. |
|
| |||
| |||
| 7600GT este o alegere bună, nu este ca puternic ca Pro aţi cumpărat, dar nu este rau pentru o jumătate de bani. Şi nu, nu aveţi nevoie de un conector PCI-E.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol thats sună ca un Dell. du-te o ATI 2600XT ddr4, nu are nevoie de putere externe dx10 compatibile şi în conformitate cu £ 80. |
![]() |
|
| Marcaje |