![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја неедсомехелп! Ја боугхтанеупцрецентлыа ндготхл 2 и Ф ухо. Ја тхенбоугхтакс 1 9 0 0 гтграпхицсцардастхеон еин мој пцисверыбаси ст Х оуевер сам донтхавеанымолексцонне цторсцомингоутоф мој поуерсупплысо сам цантцоннецттхеграпхиц сцард. Ја донтуант купити отхерпоуерсупплы А ретхереаныпци - еграпхицсцардсоут да постоји Донт неедтобецоннецтеддире цтлытотхепоуерсупплы, тхатуиллуоркуитха 3 0 5 упоуерсупплыандрун л Х 2 и Ф еаронмед / хигхсеттингс? ? Т хисиссофрустратинг! Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Без увреде али ја лицемјерје видјети узимајући пуно помоћи утипкајући пост такав.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је ваш размакницу покварио?
| |||
| |||
| Тако да би радије купите нову графичком картицом онда псу? Зашто? ПСУс су јефтини као ЦИПС. Могло би вероватно добити адаптер за ваш тренутни псу која би се чак и јефтиније. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уоу, какав је то напор за читање!
А псу 305у за ту врсту картице је мало слаба Аныуаы, мислим да је картица сама користи преко 100у моћи у својој самоуправе, можете купити молекс то ПЦИ-е претварач, али бих вам саветовати да купите нову псу Им 'не сигуран шта друге компоненте које имате, али 305у у овај дан и доб једноставно није довољно Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Прво, добар избор картице. Као што сте изјавили да сте молекс не долази из вашег псу (Јесте ли сигурни?) Онда не може добити молекс-6пин ПЦИ-е, као претварач неко наведено. Ту су ПЦИ-е картице које не треба 6 пин кабл и чисто поуеред бы ПЦИ-е порта. Али то је зато што они не као снажан као картица коју сте (или било које картице која захтева 6пин). То ће бити јефтиније (и више бенефицицал) купити боље, моћан псу. Ако Вам је потребна помоћ на тај давати нас викао.
|
| |||
| |||
| Хвала свима који узети времена да прочитате мој гробни пор .. жао о томе, имао сам га створио у радовима и диднт копија веома добро .... у сваком случају главни К сам питао био ... Да ли постоје ПЦИ-Е графичке картице тамо да не морају да буду повезани директно поер снабдевања, који ће радити са 305у напајање и Уиндоус Виста и покрените Хл2 и бој на Мед / Хигх подешавања? Ја могу добити поврат на моје графичке картице и добити другу ... Сличан им не плаћају више за напајање и донт кноткле како да стане један ... не смета превише о томе што мање картица док то ради .... Да је глупо да добијам такав срање ХДД са рачунара, шашав Да ИМ позитивно о не Молекс конектора ... Тхереса ништа своје уврнуто ... само још једна ствар за повезивање ЦД-РОМ да мислим. Да ли 7600гт потребу повезивања на ХДД? Хвала поново за све одговоре |
|
| |||
| |||
| Ах видим да би то објаснити, жалостан за буде неучтив, мислио сам да сте били су намјерне. Што се тиче картице, ако могу добити поврат пореза и суап, који се мења ствари. Као што је рекао је Алекс картице без утикач обично нижи шпекулација, но сигуран сам да он може препоручити нешто, ако заиста желите сићи да руту. Живели. Даве. |
|
| |||
| |||
| 7600ГТ је добар избор, није моћна као што су Про сте купили, али није лоша половина за новац. И не, не треба ПЦИ-Е конектор.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| лол који звучи попут Делл. доћи себи АТИ 2600КСТ ддр4, не треба спољне моћи дкс10 компатибилне и под 80 £. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Дебитна картица уоес! | Мике0001 | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 23 април 2008 04:29 |
| Који Графичка картица? | тхуапы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 11 фебруар 2008 13:06 |
| Нове графичке картице | јамесс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 9 децембар 2007 14:53 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |