![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Ben needsomehelp!
Ben 2 ve F kulak ndgothl boughtanewpcrecentlya. Ben thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon ein benim pcisverybasi c. H owever Ben ctorscomingoutof benim powersupplyso ben cantconnectthegraphic scard donthaveanymolexconne. Bir otherpowersupply satın dontwant A rethereanypci - egraphicscardsout bundan DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun H l 2 ve F earonmed / highsettings? ? T hisissofrustrating! Teşekkürler! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Suç unsuru ama cant böyle bir yazı yazarak çok yardım alma bakın.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sizin Space Bar kırık?
|
|||
|
|||
|
Böylece ziyade bir PSU yeni bir grafik kartı satın almak istiyorsunuz?
Niçin? PSU fiş kadar ucuzdur. Muhtemelen bile daha ucuz olacak geçerli PSU için bir adaptör almak olabilir. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wow, ne bir çaba okunması oldu!
Kartı bu tür bir 305W PSU biraz zaten zayıf, ben kartı tek başına 100w güç içinde kendi kendine kullanır düşünüyorsanız, PCI Molex satın alabilirsiniz-e çevirici, ama yeni bir PSU satın öneririm Ne diğer bileşenler varsa, emin değilim ama 305W bu gün ve yaş sadece yeterli değil Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Öncelikle, kart iyi bir seçim. Gibi hiçbir Molex senin psu çıkan's I've ifade ettik (Emin?) Sonra bir Molex-6PIN PCI-başkasının belirtilen e çevirici elde değil vardır. Orada PCI-bu ve 6 pin kablo gerekmez tamamen PCI-E bağlantı noktası tarafından desteklenmektedir e kartlardır. Çünkü siz o 6PIN gerektirir (veya herhangi bir kart) sahip kart olarak güçlü değilseniz Ama bu. It (ve daha fazlası) beneficical daha iyi, daha güçlü psu satın almak daha ucuz olacak. Eğer bize bir not vermek herhangi bir yardıma ihtiyacım var.
|
|
|
|||
|
|||
|
Benim gizli msj .. sorry about that okumak için zaman aldı herkese teşekkürler, ben İşleri yılında yarattığı ve o çok iyi .... zaten ben sordum: q ana kopya daha hiç oldu ...
Herhangi bir PCI-doğrudan poer kaynağı bağlı olması gerekmez, bir 305W güç kaynağı ve Windows Vista ve koşmak HL2 ve Fear orta / yüksek ayarlarına çalışır ve grafik kartları orada, var mı? Ben grafik kartına iade olacak ve farklı bir ... olsun bir güç kaynağı ve dont için daha fazla ödeme düşkün im değil nasıl ... çok gibi çalışır sürece daha az bir kart sahip hakkında rahatsız değil uyacak biliyorum .... Evet onun aptal ki PC, daft ile böyle bir bok PSU olsun Evet hayır Molex konnektörler ... theres hiçbir şey onun tuhaf ... Ben bir cd sürücü bağlamak için başka bir şey hakkında olumlu im düşünüyorum. Bir 7600GT bir PSU bağlanmak gerekiyor mu? Tüm yanıtlar için tekrar teşekkürler |
|
|
|||
|
|||
|
Ah ben, bu açıklar, sorry için bkz being rude, sana kasıtlı olarak sanıyordum.
Kart gelince eğer bu şeyleri değişiklikleri geri ödeme ve takas alabilirsiniz. Alex fişi olmadan kartları normalde düşük spec vardır ama eğer gerçekten rota aşağı gitmek istiyorum diye bir şey tavsiye eminim "dedi. Peynir. Dave. |
|
|
|||
|
|||
|
7600GT iyi bir seçim, bu kadar yandaş satın güçlü değil, ama yarım para için kötü değildir.
Ve hayır, sen bağlayıcı bir PCI-E gerekmez.
|
|||
|
|||
|
lol that bir Dell gibi geliyor.
Kendine bir ATi 2600XT ddr4, dx10 uyumlu ve £ 80 altında harici güç ihtiyacı yok elde. |