![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я needsomehelp! Я boughtanewpcrecentlya ndgothl 2 і F вуха. Я thenboughtax 1 9 0 0 gtgraphicscardastheon Ейн мій pcisverybasi C. H owever я donthaveanymolexconne ctorscomingoutof мій powersupplyso я cantconnectthegraphic scard. Я dontwant купити otherpowersupply Rethereanypci - egraphicscardsout там DONT needtobeconnecteddire ctlytothepowersupply, thatwillworkwitha 3 0 5 wpowersupplyandrun L H 2 і F earonmed / highsettings? ? Т hisissofrustrating! Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні злочину, але я нахиляє бачити Вас отримувати більшу допомогу, ввівши посаду подібне.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша Пробіл не працює?
| |||
| |||
| Таким чином, ви вважаєте за краще купувати нову відеокарту то блок живлення? Чому? Блоки живлення є дешевими, як чіпси. Ви могли б отримати Адаптер для поточного блоку харчування, які будуть ще дешевше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вау, що зусилля, які були читати!
Блок живлення 305 Вт для такої карти трохи слабкий в будь-якому випадку, я думаю, що картка використовується тільки над 100W влади у своєму Я, ви можете купити роз'єми для PCI-E конвертер, але я б порадив вам купити новий блок живлення Я не впевнений, що інші компоненти у вас є, 305 Вт, але в цей день і віку просто не вистачає Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
По-перше, гарним вибором карт. Як ви заявили, ви не MOLEX виходить з ваших PSU (ви впевнені?), То ви не можете отримати Molex-6pin PCI-E Конвертор хтось інший заявив. Є PCI-E карт, які не мають потреби в 6 контактний кабель і чисто живиться від PCI-E порту. Але це тому, що вони не настільки потужними, як карти у вас є (або будь-яка карта, яка вимагає 6pin). Це буде дешевше (і більш beneficical) на придбання кращого, більш потужний блок живлення. Якщо вам потрібна допомога, на які дають нам повідомлення.
|
| |||
| |||
| Спасибі всім, що взяв на час, щоб прочитати мої загадкові Msg .. шкода, що я створив її роботи і вона didn't копія дуже добре .... все одно основна Q Я питала, чи було ... Чи є які-PCI-E відеокарт там, що не потрібно бути підключений безпосередньо до Poer пропозиції, які будуть працювати з 305 Вт блок живлення & Windows Vista і запустити HL2 & страху MED / високі налаштування? Я можу отримати повернення на мою відеокарту і отримати іншу ... їм не бажає платити більше за енергопостачання і не знаю, як вкладаються в рамки однієї ... не дуже дбав про що мають меншу карту тих пір, поки він працює .... Так своєю дурною, що я отримую таке лайно БП з комп'ютером, Daft Yeah Im позитивних ні про роз'єми Роз'єми ... Немає нічого дивного своє ... просто ще одне для підключення дисковода компакт-дисків, щоб я думаю. Лі 7600GT необхідності підключення до БЖ? Ще раз спасибі за всі відповіді |
|
| |||
| |||
| А я бачу, що б пояснити це, вибачте за грубість, я думав, що ви були навмисними. Що стосується карт, якщо ви можете отримати повернення і обмін, що зміни речей. Як сказав Алекс карт без вилки, як правило, нижній Spec але я впевнений, він може рекомендувати щось, якщо ви дійсно хочете, щоб рухатися цим шляхом. Ура. Дейв. |
|
| |||
| |||
| 7600GT це гарний вибір, це не така потужна, як Pro ви купили, але це не погано для половини грошей. І немає, вам не потрібна PCI-E роз'єму.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Thats звучить як Dell. Get Yourself ATi 2600XT DDR4, не потребує зовнішнього джерела живлення dx10 сумісні і менш £ 80. |