![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, ЈА је лијегање купити једну од следећих картицама. Коју картицу да ли ви мислити је боље? ЕВГА 9500 ГТ 1ГБ ДДР2: хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...742&ЦатИд=3669 КСФКС 9500 ГТ 512МБ ДДР3: хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...526&ЦатИд=1826 Било каква помоћ бит ће много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ухат'с ыоур коришћења? Да ли игру? Не знајући шта га је за, ја бих рећи КСФКС један, као што је то боље марке, 512МБ на 1ГБ в навика ствар, осим ако се не учини ништа специфичне стварно. ЈА донт 'игра себи, па нисам сигуран, али не мислим то стварно чини много разлика па и за гаминг. Но можда желите размислити другу картицу уопце, да ли сте прочитали Царбон'с делова тхреад? Будући да је 9500 добија 0 / 10 од њега, за цену вс перформансе. Како о 4670? Има 'неки овде и 4670 је око означити исту цену као 9500, али то даје Царбон 5 / 10 него 0! Једно сам везан је из Асус, Тхереса такође једна од гигабајт, али је мало скупљи. Избегавајте остале оне ипак, они су из тацкиер маркама.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они обоје изузетно сиромашним картице за гаминг и не вреди новца. Али ти би требао добити ДДР3 варијанта ако стварно имати да би добили један. 95 $ можете купити готово вам 4850 или 4830 који су велики скок преко тога 9500ГТ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|