![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имах резервен твърд диск под ръка, така си мислех Бих чисто инсталиране на Vista и да видим как е минало. Единна система, различни твърдия диск, но по някаква причина не мога да получа графики работи правилно. Аз инсталирана Vista, без да е проблем. Аз инсталирани всички необходими драйвери, включително и най-новия драйвер за моята NVidia GeForce 9800 GT видео карта. Но по подразбиране Aero е била прекъсната, и нещата изглежда малко развълнуван и странно. В Windows Опит Показалец оценени на процесор, RAM и първични Твърд диск един 5,9, но графика и Gaming графика само процент 1.0. Същата система, със своя оригинален твърд диск, оценени всички 5.9. Той е в действие 3D игри добре, и няма проблеми. Мога само да мисля, че видео карти водача е някак си не работи правилно, и аз не знам какво да правя. Оригинални очила: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G DDR2 RAM X 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIe видеокартата. Резервни твърд диск с чисто инсталиране и графични проблеми е SEAGATE 160G SATA. Всеки помогна оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако подобен проблем и в миналото, преинсталиране на всички най-новите драйвери от чипсет дънната платка лидери уебсайта фиксирани него.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Чиста инсталация на XP на лаптоп W / нови Твърди дискове, Твърди дискове, но не е открит. Newb грешка? | Mle4me | Windows операционни системи | 2 | 24-ти септември, 2009 12:07 |
| Windows Vista чисто инсталиране | timzl | Windows операционни системи | 10 | 21 Jan 2009 02:37 |
| Чисто инсталиране на VISTA | vman01234 | Windows операционни системи | 1 | 21 Jan 2009 02:02 |
| Нуждаете се от помощ за инсталиране на диск, мощност въпроси | mtags244 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 8 януари 2008 14:18 |
| Чисто инсталиране на XP | adrian1982 | Windows операционни системи | 4 | 19-ти септември 2007 14:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |