menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafika Problémy po čistou instalaci

Reply

Thread Nástroje
Old 28. května 2009, 10:44
Nový člen skupiny

Měl jsem po ruce náhradní pevný disk, tak jsem myslel bych čistou instalaci Vista a vidět, jak to šlo. Stejném systému, jiný pevný disk, ale z nějakého důvodu nemohu dostat grafika běží správně.

Instaloval jsem Vista bez problému. Nainstaloval jsem všechny potřebné ovladače, včetně nejnovějšího Nvidia ovladač pro moji GeForce 9800 GT grafickou kartou. Přesto jako výchozí Aero se zdravotním postižením, a to zdálo trochu trhané a podivné.

Windows Zkušenosti Rejstřík hodnocené procesoru, paměti a pevný disk Primární jeden 5.9, ale grafiky a herní grafiky pouze kurz 1,0.

Stejném systému, s jeho původní pevný disk, všechny hodnocené 5.9. Provozuje 3D hry dobře a nemá žádné problémy.

Mohu jen myslím, že ovladač grafické karty je nějak nefungují správně, a nevím, co mám dělat.

Původní specifikace: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G DDR2 RAM X 2, Western Digital 640G SATA pevný disk, GeForce 9800 GT PCIe grafické karty.

Náhradní pevný disk s čistou instalaci a grafické otázky je Seagate SATA 160g.

Pomoc ocení.
Old 28. května 2009, 10:48
Administrátor Skupina

Měl podobný problém v minulosti, znovu všechny nejnovější ovladače čipové sady z vaší desce tvůrcům webových stránek je pevná.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.