![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
JA je rezervni hard disk ruci, pa sam pomislio bih čistu instalaciju Vista i pogledajte kako je otišao. Istom sistemu, različite hard disk, ali iz nekog razloga ne mogu doći grafika prikazuju ispravno.
JA instaliran Vista bez problema. Ja instalirane sve potrebne drivere, uključujući najnovija Nvidia driver za moj GeForce 9800 GT grafičku karticu. Ipak, po defaultu Aero bio onemogućen, i stvari naizgled pomalo čudnim naletima i. Windows Experience Index ocijenjeno procesor, RAM i Hard Disk Primary jedna 5,9, ali grafika i samo grafika Gaming stopa 1.0. Isti sustav, sa svojim originalnim hard disk, sve ocijenjeno 5.9. Ona prometuje 3D igre dobro, i nema problema. Ja mogu samo da mislim da je video card driver je nekako ne operativnog pravilno, i ne znam što učiniti. Izvorni Specifikacije: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G DDR2 RAM-X 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIe Video Card. The rezervni hard disk sa čistu instalaciju i grafičkom pitanja je SEAGATE 160G SATA. Bilo kakva pomoć dobrodošla. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sličan problem je imao u prošlosti, ponovo instalirati sve najnovije drivere iz vašeg chipset matične ploče branse website fiksne ga.