![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Volt egy tartalék merevlemezt kéznél, úgyhogy gondoltam, tiszta felszerel Vista, és hogy ment. Ugyanaz a rendszer, a különböző merevlemezt, de valamilyen oknál fogva nem tudom a grafikus működik megfelelően. Telepítettem Vista probléma nélkül. Telepítettem a szükséges meghajtókat, beleértve a legújabb Nvidia driver for my GeForce 9800 GT videokártya. Mégis, a mulasztási Aero volt tiltva, és a dolgok úgy tűnt egy kicsit bizonytalan, és furcsa. A Windows Experience Index értékelt a processzor, a RAM és az elsődleges merevlemez egy 5,9, de a Grafika és Gaming Graphics csak ráta 1.0. Ugyanez a rendszer az eredeti merevlemezt, az összes szavazat 5.9. Fut 3D játékokat is, és nincs kérdés. Én csak úgy gondolom, hogy a video kártya driver valahogy nem működik megfelelően, és nem tudom, mit tegyek. Eredeti specs: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G DDR2 RAM x 2, Western Digital 640G SATA merevlemez, GeForce 9800 GT PCIe videó kártya. A tartalék merevlemezt a tiszta telepítése és grafikus kérdések a Seagate SATA 160g. Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt egy hasonló probléma a múltban, újratelepítése a legújabb chipset vezetők az Ön számára az alaplap honlapján rögzítik azt.