![]() |
|
| |||
| |||
| היה לי כונן קשיח חילוף זריז, אז חשבתי אני מעוניין להתקין את Vista נקי ולראות איך זה הלך. באותה מערכת שונים, כונן קשיח, אבל מסיבה כלשהי אני לא יכול לקבל את גרפיקה לפעול כראוי. התקנתי Vista ללא בעיה. התקנתי את כל מנהלי ההתקנים הנדרשים, כולל את מנהל ההתקן העדכני ביותר עבור שלי Nvidia GeForce 9800 GT כרטיס הווידאו. עם זאת, כברירת מחדל Aero בוטל, ועל הדברים נראה קצת מוזר או קטוע. ה-Windows Experience Index מדורגים על מעבד, זיכרון RAM ו ראשיים דיסק קשיח של 5.9, אבל גרפיקה גרפיקה ו משחקים רק הדולר 1.0. את אותה מערכת, עם הכונן הקשיח המקורי שלו, כל מדורגים 5.9. פועל 3D משחקים טוב, ויש לו שום בעיות. אני יכול רק לחשוב על כך כרטיס הווידאו מנהל איכשהו הפעלה לא נכונה, ואני לא יודע מה לעשות. המקורי מפרט: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G DDR2 RAM X 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT חריצי PCIe כרטיס הווידאו. את חילוף עם כונן קשיח נקי להתקין ו הגרפי בעיות הוא Seagate 160G SATA. Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתה בעיה דומה בעבר, התקנה מחדש של כל מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר שבבים מ לקובעי לוח האם אתר זה קבוע.