![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš turėjau atsarginį kietojo disko po ranka, taigi aš maniau aš tvarkingai įdiegti Vista "ir pamatyti, kaip jis atėjo. Pačią sistemą, skirtingos kietąjį diską, bet dėl tam tikrų priežasčių aš negaliu gauti grafika veikia tinkamai.
Įdiegiau Vista be problemų. Aš įrengti visas būtinas vairuotojų, įskaitant naujausius nVidia tvarkyklės GeForce 9.800 GT mano vaizdo plokštė. Tačiau pagal nutylėjimą "Aero buvo išjungta, ir viskas atrodo šiek tiek nerami ir keista. "Windows Experience Index vertinta procesorius, RAM ir Primary Hard Disk 5,9, bet grafikos ir žaidimų grafika tik norma 1,0. Pačią sistemą, su savo originalaus disko, įvertino visus 5.9. It runs 3D žaidimus gerai ir neturi jokių problemų. Galiu tik manau, kad vaizdo plokštę kažkaip neveikia tinkamai, ir aš nežinau, ką daryti. Original Specifikacijos: Intel Dual Core 2,33 GHz, 1G DDR2 RAM x 2, Western Digital 640G SATA kietasis diskas, GeForce 9800 GT PCIe vaizdo plokštę. Atsarginės kietojo disko su tvarkingai įdiegti ir grafinę klausimų Seagate 160G SATA. Any help appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Turėjo panašią problemą į praeitį, iš naujo visus naujausius chipset tvarkykles iš pagrindinės plokštės kūrėjai svetainėje fixed it.