![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Man bija rezerves cietais disks ērts, tāpēc es domāju, ka man tīru instalēt Vista un redzēt, kā tas gāja. Pašu sistēmu, dažādas cietā diska, bet kādu iemeslu dēļ es nevaru saņemt grafikas darbojas pareizi.
Man instalēta Vista bez problēmām. Es instal visus nepieciešamos autovadītāji, ieskaitot jaunāko Nvidia draiveri 9.800 manu GeForce GT video karti. Taču pēc noklusējuma Aero tika atspējots, un viss šķita mazliet nemierīgs un dīvaini. Windows pieredzes indekss rated Procesors, RAM un pamatskolas Cietie diski 5,9, bet grafikas un spēļu grafikas tikai ātrums 1.0. Pašu sistēmu, kura ir ar oriģinālu cieto disku, ar nominālo visiem 5.9. Tā iet 3D spēles labi, un nav nekādas problēmas. Es tikai domāju, ka video kartes draiveri ir kaut kas nedarbojas pareizi, un es nezinu, ko darīt. Original specs: Intel Quad Core 2.33GHz, 1G DDR2 RAM x 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIE videokarti. Rezerves cietais disks ar tīru instalēt un grafiskās jautājumos ir Seagate 160G SATA. Any help appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bija līdzīgs jautājums pagātnē, pārinstalēt visu jaunāko chipseta draiveri no savas mātesplates veidotāju mājas lapā noteikti ir.