rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Grafika problemy Po Czystość Zainstaluj

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 maja 2009, 10:44
Nowe państwa grupy

Miałem zapasowe dysków twardych poręczne, więc I thought I'd czystej instalacji Vista i zobaczyć jak Ci poszło. Samym systemie, różne dysku twardym, ale z jakiegoś powodu nie mogę dostać grafiki działa poprawnie.

Po zainstalowaniu Vista bez problemu. I zainstalowane wszystkie niezbędne sterowniki, w tym najnowszych sterowników dla mojej GeForce 9800 GT karty graficznej. Jednak domyślnie Aero został wyłączony, a co wydawało się trochę dziwne i wzburzony.

Windows Experience Index oceniono procesora, pamięci RAM i podstawowy dysk twardy 5,9 jedno, ale i hazard Grafika Grafika ocenić tylko 1.0.

Tego samego systemu, z jego oryginalny twardy dysk, ocenę wszystkich 5.9. Prowadzi również gier 3D, a nie ma żadnych problemów.

Mogę jedynie sądzić, że sterownik karty graficznej jest w jakiś sposób nie działa prawidłowo, i nie wiem co robić.

Oryginalne specyfikacje: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G RAM DDR2 x 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIe Video Card.

Zapasowych dysków twardych z czystej instalacji i graficznych kwestii jest Seagate 160g SATA.

Any help appreciated.
Old 28 maja 2009, 10:48
Administrator Group

Gdyby podobny problem w przeszłości, ponownie zainstalować wszystkie najnowsze sterowniki z chipsetem płyty głównej stronie decydentów to ustalone.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.