![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Miałem zapasowe dysków twardych poręczne, więc I thought I'd czystej instalacji Vista i zobaczyć jak Ci poszło. Samym systemie, różne dysku twardym, ale z jakiegoś powodu nie mogę dostać grafiki działa poprawnie. Po zainstalowaniu Vista bez problemu. I zainstalowane wszystkie niezbędne sterowniki, w tym najnowszych sterowników dla mojej GeForce 9800 GT karty graficznej. Jednak domyślnie Aero został wyłączony, a co wydawało się trochę dziwne i wzburzony. Windows Experience Index oceniono procesora, pamięci RAM i podstawowy dysk twardy 5,9 jedno, ale i hazard Grafika Grafika ocenić tylko 1.0. Tego samego systemu, z jego oryginalny twardy dysk, ocenę wszystkich 5.9. Prowadzi również gier 3D, a nie ma żadnych problemów. Mogę jedynie sądzić, że sterownik karty graficznej jest w jakiś sposób nie działa prawidłowo, i nie wiem co robić. Oryginalne specyfikacje: Intel Quad Core 2.33Ghz, 1G RAM DDR2 x 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIe Video Card. Zapasowych dysków twardych z czystej instalacji i graficznych kwestii jest Seagate 160g SATA. Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdyby podobny problem w przeszłości, ponownie zainstalować wszystkie najnowsze sterowniki z chipsetem płyty głównej stronie decydentów to ustalone.