menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafika Problémy po čistú inštaláciu

Reply

Thread Tools
Old 28. mája 2009, 10:44
Nový člen skupiny

Default Grafika Problémy po čistú inštaláciu

Mal som po ruke náhradné pevný disk, tak som myslel bych čistú inštaláciu Vista a vidieť, ako to šlo. Rovnakom systéme, iný pevný disk, ale z nejakého dôvodu nemôžem dostať grafika beží správne.

Instaloval som Vista bez problému. Nainstaloval som všetky potrebné ovládače, vrátane najnovšieho Nvidia ovládač pre moju GeForce 9800 GT grafickou kartou. Napriek tomu ako predvolené Aero so zdravotným postihnutím, a to zdalo trochu trhané a podivné.

Windows Skúsenosti Register hodnotené procesora, pamäte a pevný disk Primárne jeden 5.9, ale grafiky a hracie grafiky len kurz 1,0.

Rovnakom systéme, s jeho pôvodný pevný disk, všetky hodnotené 5.9. Prevádzkuje 3D hry dobre a nemá žiadne problémy.

Môžem len myslím, že ovládač grafickej karty je nějak nefungujú správne, a nevím, co mám robiť.

Pôvodná špecifikácia: Intel Quad Core 2.33GHz, 1G DDR2 RAM X 2, Western Digital 640g SATA pevný disk, GeForce 9800 GT PCIe grafickej karty.

Náhradné pevný disk s čistú inštaláciu a grafické otázky je Seagate SATA 160g.

Pomoc ocenia.
Old 28. mája 2009, 10:48
Administrátor Skupina

Default Grafika Problémy po čistú inštaláciu

Mal podobný problém v minulosti, znova všetky najnovšie ovládače čipovej sady z vašej doske tvorcom webových stránok je pevná.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čistú inštaláciu XP na notebooku W / nový HDD, ale žiadne Hdd je detekovaný. Newb Omyl? Mle4me Operačné systémy Windows 2 24.Septembra 2009 12:07
Čistú inštaláciu systému Windows Vista timzl Operačné systémy Windows 10 21. januára 2009 02:37
Čistej inštalácii VISTA vman01234 Operačné systémy Windows 1 21. januára 2009 02:02
Potrebujete pomoc s inštaláciou disku, moc otázok mtags244 Drives & Removable Media 6 8. január 2008 14:18
Čistú inštaláciu xp adrian1982 Operačné systémy Windows 4 19. September 2007 14:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.